Fiúk hogy oldjátok meg tesizést, ha harisnyába vagytok?
Figyelt kérdés
Én nem tudom bevállalni hogy lássák rajtam, így aznap nem hordom. Nálatok hordanak nadrág alatt harisnyát?2017. nov. 27. 12:03
21/24 anonim válasza:
Rájuk is vonatkozik, de fiúkra kétszeresen.
22/24 A kérdező kommentje:
58%-os, ez olyan dolog, amivel nem kellene foglalkozni, sok ember nyáron is zárt cipőbe abálja a lábát és farmerba jár, de rövidujjút és napszemüveget vesz hozzá.
Vagy annak se sok értelme lenne akkor, hogy olyan rövidnadrágba járnak, ami majdnem a bokáig ér, rendes sortot nem hordanak.
2017. nov. 30. 10:16
23/24 anonim válasza:
Már megint ez a buta harisnyás kèrdès. Elèg szomorú hogy igy viselkedik egyik diák a másikkal, mèg ha szidná valameik rokonát akkor meg èrtenèm hogy basztatná a másikat, de hogy egy ruha darabèrt, ráadássul egy olyan ruháèrt aminek a mostani időjárást elnèzve igen csak kulcsfontosságú szerepe van, ezt nem èrtem. Ha szereted hordani tèlen a harisnyát akkor szerintem hordjad, ne foglalkozz másokkal. Mondjuk èn lehet könnyen beszèlek mert lány vagyok ès èn is amikor tehetem harisnyát veszek fel mert az egyik kedvenc ruhadarabom, de ha meg látnèk egy fiút harisnyában, akkor azt mondom van esze mert fel öltözik. Amúgy meg a fiú tesóm is hord harisnyát ilyenkor.
24/24 anonim válasza:
Amikor sulis voltam és volt rajtam harisnya simán felvállaltam hogy viselem. Az osztálytársaim annak ellenére hogy szívták egyesek vérét normálisan álltak hozzám, meg ők nem izéltek ezen hogy harisnyát viselek ráadásul nejlon harisnyát mert nekem az a kényelmes.
Tesin nem viseltem mert azért sok lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!