Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk hogy oldjátok meg tesizés...

Fiúk hogy oldjátok meg tesizést, ha harisnyába vagytok?

Figyelt kérdés
Én nem tudom bevállalni hogy lássák rajtam, így aznap nem hordom. Nálatok hordanak nadrág alatt harisnyát?

2017. nov. 27. 12:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Egyszer csúnyán leb*ziztak, amikor harisnyában és rövidnadrágba mentem az utcán, fociztam a pályán előtte és azóta nem merek nyilvánosan úgy lenni.
2017. nov. 28. 18:56
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

Ne foglalkozz ilyen idiótákkal. Hülyék mindig voltak, és lesznek is.

Amúgy milyen harisnya volt akkor rajtad? Meg milyen színű? Gondolom nejlon, ugye?

Csak mert én rendszeresen hordok vastagabb fekete nejlonharisnyát rövidnadrággal sportoláshoz átmeneti időben. Amelyik harisnyám kicsit átlátszó, abból kettőt veszek egymásra. De nem én vagyok az egyetlen, több haverom is hord nejlonharisnyát hosszú nadrág alatt is, meg rövidnadrággal is sportoláskor.

Hosszú nadrág alatt pedig alap dolog ősztől tavaszig a nejlonharisnya nálam, mert fázós vagyok. Mást nem is tudnék alávenni a feszülős skinny farmerjaim alá. Nekem többet és a tököm annál, hogy hagyjam megfázni, inkább felveszem a harisnyát mindig. :)

2017. nov. 28. 19:04
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha még tudnád is, hogy a hidegtől nem lehet megfázni!
2017. nov. 28. 21:42
 14/24 anonim ***** válasza:
71%
10-es vagyok! Èn nem gondoltam hogy te nejlon harisnyát hordasz, akkor nem kell csodàlkoznod ha baszogatnak èrte, èn tèlen rendes vadtag bordázott pamut harisnyát hordok, ez azèrt sokkal fiúsabb mint a nejlon. Èn mondjuk nem tudnàm magamon el kèpzelni a nejlont. Szerintem egy ilyen jó kis pamut harisnyával nem járnál rosszúl ès nem is baszogatnának. De ez csak az èn vèlemènyem. Nálunk aki hord harisnyanadrágot azok ilyet hordanak.
2017. nov. 29. 06:26
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem nylonharisnya volt rajtam, microfibra fekete, inkább a pamuthoz hasonlít, kis elasztánnal csinálják, rugalmasabb legyen.
2017. nov. 29. 10:42
 16/24 anonim ***** válasza:
62%

Miért baj ha átlátszik?

Engem nem zavar, a ruháknak nincs nemük , éppen ezért mióta a ruha anyaga mondja meg hogy melyik nemhez tartozik?

Azért gondoljátok nőinek mert a nőkön látták előszőr, de ha több férfi is felvenné nem lenne fura, úgy mint anno a nők a nadrágot.

Ilyen alapon ne vegyetek fel sportruházatot sem mert az is nejlonból készül, illetve nejlonzacskóba sem szabad férfinek pakolni és utcán közlekedni..

2017. nov. 29. 11:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Hát a harisnya, pláne a nylon megosztja az embereket, sportra többen elfogadják, utcán már nem mindenki sajnos.

Én nylonharisnya mániás vagyok, szeretem hordani, pl szabadidőmbe utcán is hordom rövidnadrággal, általában testszínűt, nem szeretek harisnya nélkül járni. Pl járok gyógytornára is, ott is harisnyába tornázom, rövidnadrággal, nem zavart még senkit.

Nem mondom, hogy nem szólnak be néha utcán, de nem foglalkozok velük, a harisnya nem nagy dolog.

2017. nov. 29. 12:14
 18/24 anonim ***** válasza:
62%
Csak a begyöpösödött buta emberek szólnak be, az ő tudatlanságukat árúlják el mert nem tudják , hogy 1996-óta gyártanak férfi nejlonharisnyát csak rá kéne googlézni.
2017. nov. 29. 16:56
 19/24 anonim ***** válasza:
De mi a francnak harisnya olyankor, amikor rövid nadrágban van az ember?
2017. nov. 29. 19:50
 20/24 anonim ***** válasza:
40%
Ezt miért nem az így öltözködő csajoktól kérdezed??
2017. nov. 30. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!