Fiúk hogy oldjátok meg tesizést, ha harisnyába vagytok?
Ne foglalkozz ilyen idiótákkal. Hülyék mindig voltak, és lesznek is.
Amúgy milyen harisnya volt akkor rajtad? Meg milyen színű? Gondolom nejlon, ugye?
Csak mert én rendszeresen hordok vastagabb fekete nejlonharisnyát rövidnadrággal sportoláshoz átmeneti időben. Amelyik harisnyám kicsit átlátszó, abból kettőt veszek egymásra. De nem én vagyok az egyetlen, több haverom is hord nejlonharisnyát hosszú nadrág alatt is, meg rövidnadrággal is sportoláskor.
Hosszú nadrág alatt pedig alap dolog ősztől tavaszig a nejlonharisnya nálam, mert fázós vagyok. Mást nem is tudnék alávenni a feszülős skinny farmerjaim alá. Nekem többet és a tököm annál, hogy hagyjam megfázni, inkább felveszem a harisnyát mindig. :)
Miért baj ha átlátszik?
Engem nem zavar, a ruháknak nincs nemük , éppen ezért mióta a ruha anyaga mondja meg hogy melyik nemhez tartozik?
Azért gondoljátok nőinek mert a nőkön látták előszőr, de ha több férfi is felvenné nem lenne fura, úgy mint anno a nők a nadrágot.
Ilyen alapon ne vegyetek fel sportruházatot sem mert az is nejlonból készül, illetve nejlonzacskóba sem szabad férfinek pakolni és utcán közlekedni..
Hali!
Hát a harisnya, pláne a nylon megosztja az embereket, sportra többen elfogadják, utcán már nem mindenki sajnos.
Én nylonharisnya mániás vagyok, szeretem hordani, pl szabadidőmbe utcán is hordom rövidnadrággal, általában testszínűt, nem szeretek harisnya nélkül járni. Pl járok gyógytornára is, ott is harisnyába tornázom, rövidnadrággal, nem zavart még senkit.
Nem mondom, hogy nem szólnak be néha utcán, de nem foglalkozok velük, a harisnya nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!