Milyen ruhát vegyek hugom esküvőjére ha molett lettem? A méretemben nagyon öregesek vannak, néztem neten is, de a véknyak mutatják be, nem tudom hogy állna. Amit molett mutat be nem tetszik.
És még egy kérdés: hol találok 100D -től nagyobb melltartót?
Jó, de kisgyerekem van és ha hajlok, kiesik úgymond. Igazából csak kosár kéne nagyobb, létezik ettől nagyobb?
Melltartó ügyben ajánlom a Vaterát! Ki lehet fogni nagy méretű, és szép darabokat, olcsón!
Mekkora méretű ruhát hordasz? Magasság, testsúly? Hátha ebben is tudok segíteni!
25/L
164cm vagyok és 100 kg :((((((((((((((((((( és még csak 26 éves!
a többi választ is köszönöm, megfontolom a varrónőt utánanézek!
kösz mindenkinek
A 10:47-es vagyok.
Pár éve koszorúslányként 168cm/95kg voltam! (most már csak 68)
Pesten a Teréz körúton szinte minden szalont végigjártam, próbálgattam, aztán a végén a Héjja szalonban találtam egy gyönyörű ruhát.
Meg tudlak érteni. Nehéz molett testalkatra szép ruhát találni. Nem veszett ügy a kölcsönzés, de nagyon időigényes.
Ha nem vállalod be a több napi lóti-futit, akkor én is azt mondom, hogy Varrónő! Ő segít abban mi állna jól, és olyan ruhát csinál neked, amilyet csak megálmodtál.
Ja és végül, de nem utolsó sorban, ha vége a lagzinak, és már nincs szükséged a ruhára, Vaterán, Teszveszen jó pénzért el is tudod adni!
Sok sikert!
10.47-es!
Igen találtam egy nagyon jó aranyos varrónőt, remélem sikerrel járok!
ja és HOGY FOGYTÁL LE??????
írj :D kérlek
10:47 , 13:30 vagyok
2004: durva beszólások sorozata, rossz közérzet, szerelmi csalódás. Bosszúból eldöntöttem, hogy csinos leszek. Elkezdtem aktívan szinte minden nap sportolni, odafigyeltem mit eszem (saját magam által szigorított Update szerint étkeztem) a végén már szinte semmit nem ettem, és napi 2 órát tornáztam) és egy év alatt 35kg-ot fogytam.
De nem ajánlom senkinek ezt a fajta "módszert", mert igaz hogy 95ről 60kgra fogytam, de állandóan elájultam, kihulott a hajam, vérszegény lettem, feszült, ideges voltam és úgy néztem ki mint egy élőhalott. 2,5 év(!!!) kellett, hogy helyreálljon minden.
Már 4 éve 66-69 között mozgok, heti egyszer futok, vagy aerobikozok, mindent eszem, csak akkor fogom kicsit vissza magam, mikor érzem hogy több vagyok a kelleténél. És tökéletesen jól érzem magam így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!