Milyen ruhát ajánlanátok az egyik jó barátnőm esküvőjére?
Túl a fősulin egyik barátnőm férjhez megy a nyáron és szeretnék valami nagyon szépet felvenni majd. Tudnátok nekem linkelni olyan ruháról képet ami szép, csinos lennék benne és az ára is elfogadható (10ezer alatt)?
Testalkatomról: viszonylag magas vagyok, 172 cm és pici(tényleg) súlyfeleslegem van.
Nem szeretnék túl feltűnőt, rivalkodót, sem (egyszínű) feketét vagy fehéret.
Előre is köszönöm!
L/23
Ez szerintem tökéletes lenne, de még van pár az oldalon.
Nem szekálásból írom:
De fehéret és fekete ruhát nem illik az esküvőre felvenni.
Fehéret azért nem, mert a menyasszony színe. Persze, egyeztess vele, hogy nem bánja-e, ha te is egész nap fehérben pompázol ?! Nem hinném, hogy gondja lenne, de udvariasság szempontjából nem hátrány megérdeklődni, nehogy az esküvőn érje a 'frász'.
Fekete meg egyértelműen a gyászolás, a halál színe. Mivel fiatal vagy, így a korodból kiindulóan sem lenne egy TOP10-es választás. Az öregebbek természetesen viselik ezt a színt ilyen alkalmakkor, de ők a 'megszokás' hatalmával élnek. Plusz! Gondolj bele abba is, hogy nyáron nem +20 fok van manapság, hanem közel 38-40 fok.
Egy vidám nyári színű - akár több, kevert színű - ruhát is fellehet venni, ami kissé lenge és és szellőzik is, tehát nem sülsz bele. Tavaly pl. divatban volt egy nyári ruha, már nem emlékszem mi volt a neve. A fazonja tipikusan 'A' vonalú volt. Magasságodhoz és a kis súlyfeleslegedhez szerintem jól menne.
Mint írtad nem akarsz kihívót, nem is szabad. Ez a nap a barátnődről és a párjáról fog szólni, nem pedig a násznépről.
Nézz szét ruhakölcsönzőkbe is. Jó áron lehet ruhát találni ilyen alkalmakra.
Remélem azért tudtam segíteni.
Kedves utolsó épp azt írta hogy nem szeretne feketét vagy fehéret. "sem (egyszínű) feketét vagy fehéret"!!
Kedves kérdező!
A képen lévő ruha is nagyon jó akár olyan ezüst színben is,de lehetne lila vagy pink.
Itt van egy 2008-as cikk, ugyan nem mai, de ezek a rucik is baromi jók. Elegánsak és csinik.
Nem tudom, hogy Pesti vagy-e, de nézz körbe a Plázákba vagy az Ázsia Centerbe. Az utóbbiba van egy bolt az első emeleten, közvetlen a játékbolt mellett. Ott szoktak ilyen típusú ruhák lenni. És, jó árban.
Utolsónak:
Hogyan lehet egy női kosztüm uniszex??? Egyébként nem kosztümre gondoltam, hanem valami szép kis koktélruhára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!