Mi a legdrágább ruha darabotok?
5000 forintos órabér??????
Én sem költözök haza a közeljövőben.
Egyébként Doc Martens cipőből, 3 eye, és azon kívül egy nagyon szép COS szövetkabim van. Nem veszek egyébként túl sok mindent és túl gyakran, ezért van ennyi "drágább" cuccom, kezdőként a pályámon (2. éve nyúzok pl. egy ikeás hátizsákot:D)
És szerinted a programozó a legmagasabban fizetett munkakör? Arról nem is beszélve, hogy ő is csak alklamazott akinek van főnöke is. A főnöke biztos, hogy többet keres tehát máris bedőlt az elmélet.
Különben multinál vagy bármilyen külföldi érdekeltségű vállalatnál egy magas/vezető beosztásnál reális ez a fizetés. Ha azt veszed ez 'csak' 65€.
A legdrágábbak 35ezerbe kerültek. Ennél többet nem adnék ki semmilyen ruhaneműre.
Egyébként én is átlag boltokban vásárolok. H&M,Bershka, New Yorker, sőt, akciós időszakokban még a Takkoban is basic darabokat.
„Szinte minden szakon kötelező legalább 2 közgáz tárgy(mikro, makro) de általában 4 (mik,mak, vál.gazd; üzleti jog).”
Hát ha az egyetemi világ szerinted mérnöki szakokból áll akkor biztosan. De egyébként nyilván távolról sem igaz a kijelentés...
Egy szóval nem mondtam hogy én megdolgoztam azért a pénzért!
Bármilyen ünnep volt mindig mondtam hogy ne vegyenek semmit.
Helyette minden rokontól pénzt kaptam.
Több éven át gyűjtögettem hogy megvegyem az álom ruhámat..
És miért lenne drága bershka és a tally?
A kínaiba kapsz 4000-ért egy nadrágot,hordod max 1 hónapig és vehetsz újat mert már kinyúlt,kiszakadt.
A bershkában veszel egy nadrágot 5-6000-ért és évekig bírják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!