Mi a legdrágább ruha darabotok?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!2017. nov. 22. 10:48
1/62 anonim válasza:
A teli kabatom, meg van egy nagyon draga csizmam, amit nem tudok pontosan, mert ajandekba kaptam, de nem is tudom hordani, mert olyan kemeny a kerge, hogy ket meter utan egy kisebb vertocsa all benne, ugy kikezdi a bokam :(
2/62 anonim válasza:
A szövet kabátom,fekete és elegáns,nagyon szeretem. Illetve van egy esküvőre,keresztelőre való extra elegáns,pezsgő szinű,kosztümöm kis csipke kabáttal. 20 ropi volt,de mindig csinosnak érzem magam benne.
5/62 Sunshinedoll válasza:
Van egy burberry szövetkabim.
26
6/62 anonim válasza:
Gucci csizmám,180ezer volt ft.-ra átszámolva
29N
7/62 anonim válasza:
Csóró egyetemista vagyok, mellette kasszában dolgozom, szóval nincsenek drága cuccaim.
Valamelyik Zara bőrtáskám vagy bakancsom kerülhetett a legtöbbe, mindegyik 30k körül volt.
9/62 Metionin válasza:
A szövetkabátom, 34 ezer volt.
10/62 anonim válasza:
Ha ruha akkor szövetkabát 18.000 körül, de ha cipő is jázszik akkor az. Pontosan nem tudom, melyik volt a legdrágább, talán az acélbetétes bakancsom, 20.000 fölött volt picivel, meg téli csizmát szoktam ilyen árban venni. Ennél drágább nem hiszem hogy van. Inkább olyan van amit saját kategóriájám belül találok drágának :D 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!