Mi a legdrágább ruha darabotok?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!2017. nov. 22. 10:48
11/62 anonim válasza:
Adidas x Pharrell Williams HU NMD Y.O.U. N.E.R.D. 4000$
22F
12/62 anonim válasza:
Egy prada ruha,230.000 ft.
15/L
13/62 anonim válasza:
Egy Max Mara City gyapjúkabát. 850€-250.000 volt
27n
14/62 anonim válasza:
Amiket jelenleg is hordok:
34 ezer volt egy pár mikor vásároltam. Egy-egy (bőr és velúr is) Nike Air Moc sneaker. De kb ennyi volt újkorában az Aptare ES cipőm is.
Amit már nem hordok: What Goes Around Comes Around bőrdzseki, 80 ezer. Pepe Jeans bőrdzseki, 70 ezer.
25/f
15/62 anonim válasza:
4-es vagyok, miert kell lepontozni?:D
16/62 anonim válasza:
21 eves lany
A szovetkabatom, 21000Ft
17/62 anonim válasza:
4-es,pacsi!
Engem is lepontoztak..
(12-es voltam)
18/62 anonim válasza:
"téli kabátom"
"ruha darabotok"
Üvöltök a fájdalomtól, bakker.
19/62 anonim válasza:
Nyilvan azert vagytok lepontozva, mert faj a tobbsegnek (nekem is) hogy 10-en eves letetekre anyuci apuci penzebol vannak 100.000-res ruhaitok.
20/62 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy 16 évesen az anyja/apja pénzéből vásárol? Az gondolom eszedbe sem jut, hogy végigdolgozta a nyarat és a spórolt pénzéből szeretett volna venni egy ruhadarabot ami kicsit drágább, de mivel a szüleivel él és ők támogatják olyan szinten, hogy nem kell magának vegye az élelmiszert stb. így spórolás helyett megengedheti magának ezt? Az pedig, hogy 16 évesen egy gyereket támogatnak a szülei szerintem nem probléma, sőt inkább koncentráljon a tanulásra mint elvégezzen egy szakközepet és mehet a sorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!