Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az érdekelne, hogy a kislányok...

Az érdekelne, hogy a kislányok kb. hány éves korukig mehetnek strandolni csak fürdőbugyiban?

Figyelt kérdés
Feltételezve,hogy még a mellük nem kezdett el nőni.Kb. 9-10-11 évesnek,aki még tök lapos,illik-e vízparton úgy lenni?Nők,lányok,ha voltatok ilyen helyzetben,akkor nagyon megnéztek benneteket? És volt-e olyan,hogy nem fürdőbugyi volt rajtatok ha nem csak rendes bikini bugyi,mert nem strandolni indultatok?

2017. nov. 21. 00:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9-ke! csak azt ne mondjad,hogy ilyen mentalitással neked nagyon jó volt?!
2017. nov. 21. 12:51
 12/20 anonim ***** válasza:
35%
Most elkepzeltem, ahogy allsz egy 3 eves gyerek felett es orditasz neki, hogy " azt ne mondjad, hogy neked ilyen mentalitassal jo?!" Gondold mar ezt at.
2017. nov. 21. 12:57
 13/20 A kérdező kommentje:

12-es!

Te az anyja vagy,ha jól sejtem.Neked cieztem!NEM A GYEREKNEK.Ő nem tehet róla,hogy ilyen szemérmes(!) anyja van.Neked lehet szar!

2017. nov. 21. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
En vagyok a "gyerek", csak ido kozben felnottem bakker. 19 eves vagyok. Hogy telik az ido, nem?
2017. nov. 21. 14:34
 15/20 A kérdező kommentje:
Most is ilyen szemérmes vagy?Csak sötétben vagy hajlandó szeretkezni?
2017. nov. 21. 16:34
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
Inkabb pont az ellenkezoje. Ami megint nem biztos, hogy idealis, de ez van. Egyaltalan nem vagyok szegyenlos, kinottem.
2017. nov. 21. 16:52
 17/20 A kérdező kommentje:
Jó ezt hallani....!Gratula! Üdv Neked.
2017. nov. 21. 19:55
 18/20 A kérdező kommentje:

16-oska.

Tudván a szemléleted megváltozásáról,még mindig elitélsz minket?(Nem a szexről beszélek!)Csak a szégyenlősségről.Amúgy a nudin szoktunk trenírozni,de ezt a normál strandokon nyilván nem gyakoroljuk.

2017. nov. 21. 20:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem itelek en el senkit, amig szegyenlossege ellenere nem kenyszeriti a gyereket egy szal bugyiban strandolni valaki peldaul, vagy a helyen kezeli a meztelenseget. Engem speciel nem zavar, ha valaki meztelen, vagy hianyos a ruhazata, de tiszteletben kell tartani, hogy valakit igen, esetleg zavarba ejt meg egy nagyobbacska kislany meztelen felsoteste is. Ez nyilvan nudista strandon ertelmet veszti, de egy normal strandon nem.
2017. nov. 21. 20:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszait!
2017. nov. 21. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!