Az érdekelne, hogy a kislányok kb. hány éves korukig mehetnek strandolni csak fürdőbugyiban?
Figyelt kérdés
Feltételezve,hogy még a mellük nem kezdett el nőni.Kb. 9-10-11 évesnek,aki még tök lapos,illik-e vízparton úgy lenni?Nők,lányok,ha voltatok ilyen helyzetben,akkor nagyon megnéztek benneteket? És volt-e olyan,hogy nem fürdőbugyi volt rajtatok ha nem csak rendes bikini bugyi,mert nem strandolni indultatok?2017. nov. 21. 00:12
11/20 A kérdező kommentje:
9-ke! csak azt ne mondjad,hogy ilyen mentalitással neked nagyon jó volt?!
2017. nov. 21. 12:51
12/20 anonim válasza:
Most elkepzeltem, ahogy allsz egy 3 eves gyerek felett es orditasz neki, hogy " azt ne mondjad, hogy neked ilyen mentalitassal jo?!" Gondold mar ezt at.
13/20 A kérdező kommentje:
12-es!
Te az anyja vagy,ha jól sejtem.Neked cieztem!NEM A GYEREKNEK.Ő nem tehet róla,hogy ilyen szemérmes(!) anyja van.Neked lehet szar!
2017. nov. 21. 13:56
14/20 anonim válasza:
En vagyok a "gyerek", csak ido kozben felnottem bakker. 19 eves vagyok. Hogy telik az ido, nem?
15/20 A kérdező kommentje:
Most is ilyen szemérmes vagy?Csak sötétben vagy hajlandó szeretkezni?
2017. nov. 21. 16:34
16/20 anonim válasza:
Inkabb pont az ellenkezoje. Ami megint nem biztos, hogy idealis, de ez van. Egyaltalan nem vagyok szegyenlos, kinottem.
17/20 A kérdező kommentje:
Jó ezt hallani....!Gratula! Üdv Neked.
2017. nov. 21. 19:55
18/20 A kérdező kommentje:
16-oska.
Tudván a szemléleted megváltozásáról,még mindig elitélsz minket?(Nem a szexről beszélek!)Csak a szégyenlősségről.Amúgy a nudin szoktunk trenírozni,de ezt a normál strandokon nyilván nem gyakoroljuk.
2017. nov. 21. 20:08
19/20 anonim válasza:
Nem itelek en el senkit, amig szegyenlossege ellenere nem kenyszeriti a gyereket egy szal bugyiban strandolni valaki peldaul, vagy a helyen kezeli a meztelenseget. Engem speciel nem zavar, ha valaki meztelen, vagy hianyos a ruhazata, de tiszteletben kell tartani, hogy valakit igen, esetleg zavarba ejt meg egy nagyobbacska kislany meztelen felsoteste is. Ez nyilvan nudista strandon ertelmet veszti, de egy normal strandon nem.
20/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszait!
2017. nov. 21. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!