Az érdekelne, hogy a kislányok kb. hány éves korukig mehetnek strandolni csak fürdőbugyiban?
Figyelt kérdés
Feltételezve,hogy még a mellük nem kezdett el nőni.Kb. 9-10-11 évesnek,aki még tök lapos,illik-e vízparton úgy lenni?Nők,lányok,ha voltatok ilyen helyzetben,akkor nagyon megnéztek benneteket? És volt-e olyan,hogy nem fürdőbugyi volt rajtatok ha nem csak rendes bikini bugyi,mert nem strandolni indultatok?2017. nov. 21. 00:12
1/20 anonim válasza:
Én egész kicsi koromtól fürdőruhában voltam (3 év körül) máshogy nem is voltam hajlandó strandolni. Volt kis egyberészesem is meg bikini is alsó felső. Ez csak ilyen személyes vélemény (bár az emberek jóhiszeműek ilyen eszükbe se jut) de én sem vinném majd a kislányom se meztelenül se csak bugyiban strandra, mert ki tudja nincs e ott valami perverz, vagy pedofil.. Ha nem is tud semmit ott tenni akkor se bámulja meztelenül.
2/20 anonim válasza:
Nincs erre kor kiszabva, de 9-11 evesen en inkabb raadnek egy egyreszes furdoruhat, es ugy pancsizzon. 11-nel mar azert lassan-lassan lep befele a kamaszkorba, es elkezd noni a mell, stb.
3/20 anonim válasza:
Max. 6. De en ovis koromban is valami felso resszel rendelkezo alkalmatossagban furidtem.
4/20 anonim válasza:
A 2 évesen idén nyáron kapott 2 reszest mert kislány és úgy aranyosabb.
Egy 6 éves már takarni fogja a cicit.
10eves a legnagyobb lányom hiába nincs meg cici nem menne felső nélkül strandra.
5/20 anonim válasza:
2, afölött én már nem engedném.
7/20 anonim válasza:
A totyogós kor végéig, kb. 3 éves korig.
Egy ovis nagylány már szégyenlős, és nem fogja magát jól érezni bugyiban.
Nyáron, mikor nagy az uv sugárzás, akkor a fényvédelem miatt is jobb egy egyberészes. (Én egy fehér pólót is adok rá, ha nem fürdik.)
Zárt élményfürdőben is praktikusabb.
Otthon, ahol csak mi látjuk, nyugodtan pacsolhat bugyiban.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és még várom a többit is.Azért érdekel,mert volt egy ismerős kislány (kb.12-13 éves volt),aki a nyilvános strandon mindig csak fürdőbugyiban volt.Nyúlánk,amúgy fejlett kislány volt,izmos testtel.Semmi melle még nem volt,senki nem tett megjegyzést e miatt. A lányaim meg már fürödtek a Dráva parton fehérnemüben (bugyiban),mert nem úgy készültünk,hogy strandolunk.Pedig sokan voltak.Akkor 7-9 évesek voltak.Igaz ez Horvátországban volt.
2017. nov. 21. 11:08
9/20 anonim válasza:
En mar ovadaban se tudtam hogy takarjam magam minel jobban, amikor oltoztunk at tornahoz, szinte rosszul voltam, borzasztoan szorongtam. Be is ba$zott volna, ha elvisznek strandolni egy szal bugyiban 11 evesen. Plane, amikor a lanyok lassan harmada mar menstrual 9 evesen, kamaszodik.
10/20 Metionin válasza:
Max 3 éves korig. Afölött esetleg otthon ilyen kismedencében, ahol nem látja senki a szülőkön kívül. Én elég későn voltam először fürdőben, 7 voltam de olyan isten nem volt már akkor sem, hogy felső nélkül legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!