Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz lenne melltartóban...

Nagyon gáz lenne melltartóban strandolni?

Figyelt kérdés
Átlátszatlan, nem csipkés, fényes - fürdőruha szerű - anyagú, egyedül a hátsó kapcson látszana hogy nem bikinifelső, de szerintem azt a kutya nem nézi. (Nagy mellem van, ritkán találok méretben megfelelőt; ami méretben jó az meg vagy idétlenül van szabva vagy nem tart semmit.)
2014. máj. 20. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak napozol akkor arra az is jó, főleg ha olyan fajta amit mondasz. Viszont ha a vízbe is mész szerinted akkor is jó lesz?
2014. máj. 20. 19:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Műszálas, sötét színű, tényleg csak annyiban különbözik egy rendes bikinitől hogy jobban tart. De lehet hogy érdemes lenne itthon kipróbálni milyen vizesen :). Köszi a tippet.
2014. máj. 20. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nézd meg otthon vizesen, ha tényleg olyan mint egy bikini csak kapocsban tér el, és nem látszik rajta hogy az melltartó, akkor felveheted.
2014. máj. 20. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egészen J(!) kosárméretig vannak bikinifelsők...

2014. máj. 20. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Igen, nagyon gáz. Jobb üzletekben keresgélj, biztos találsz. Lehet, hogy nem lesz olcsó, de sajnos ez van.
2014. máj. 21. 09:13
 6/8 anonim válasza:
Nézz szét a Marks & Spencerben, vagy akár a Tesco-ban, vagy a C&A-ban, vagy... Régen valóban nem voltak nekünk való boltok de ez már nincs így! J-K kosárig lehet kapni fehérneműt, fürdőruhát csak utána kell nézni.
2014. máj. 21. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz lenne!Próbáld meg nélküle a strandolást.Nagy sikered lenne!
2017. nov. 21. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Magamból ki indúlva nem gáz,szoktam én is úgy. 43N
2022. szept. 30. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!