KedvesPitypang kérdése:
Kolis lányok! Ti melltartóban alszotok a koliban?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de úgy mégis, a többiek nem furcsállják egy kicsit, hogy mondjuk sokkal kisebb a valódi, mint ha melltartó van rajtad? Én is nemsokára koleszos leszek, és kivi lennék a véleményekre...2013. okt. 21. 15:09
1/11 anonim válasza:
Én egy 2 éve már igen...;DD 15/L
2/11 anonim válasza:
Lányokkal alszol.Nyílván nekik is kisebb melltartó nélkül.Nézd...olyan 4 évig ott leszel.Szerintem nagyon rossz lenne minden este melltartóban aludni.Persze,ha pl. táborban vagyok akk én is melltartóban alszok,mert anélkül meztelennek érzem magam...De én nem is lennék koleszos.Nem tudnám elviselni.
3/11 anonim válasza:
épp elég nappal elviselni, még melltartóban is akarsz aludni?
4/11 anonim válasza:
nem,pedig kis melleim vannak.melltartóban ne aludj,egy ismerősöm melltartóban szokott aludni,és egyik reggel mikor felkelt bőrorvoshoz kellett mennie,ahol takar a melltartó ott mindenhol kipattogott,és szúró,fájó érzést keltett.
5/11 anonim válasza:
Nem. Soha nem aludtam melltartóban. Se táborban, se koliban, sehol. Pedig nekem is kicsi mellem van (70A), mondjuk nappal se viselek óriási szivacsos push-upot, így soha senki nem is furcsállta, hogy estére "eltűntek", mert nappal se voltak. :)
6/11 anonim válasza:
Melltartóban ne aludj, viszont ha nagyon zavar, akkor aludhatsz szivacsos topban is, amivel egy kicsit nagyobb lesz, de mégsem olyan kényelmetlen, mint a melltartó.
7/11 anonim válasza:
nem tudom van-e összefüggés a sztreccsboxer és a melltartó között, de ha nem tévedek mindkettő eléggé örömteli pillanat, amikor az ember megszabadul tőle.
Ezért se értem ezt a melltartós dolgot a nőknél. Pl. ha a barátnőm átjön, mindig leveszi (én szoktattam rá), mert minek? Hát akkor aludni? Ott menjen a trend a kényelem árára ahol muszáj, ahol tudunk ott szabaduljunk meg tőle.
4 fal között senkinek se akarsz szerintem csinos lenni. :D
8/11 anonim válasza:
Nem, mert nem push upot hordok, ugyanakkorák melltartó nélkül is a melleim.
9/11 anonim válasza:
Nem. Mindig melltartó nélkül alszom, akár itthon, akár koliban. Ki látja, hogy kisebb? Lányokkal vagyok egy szobában, nem foglalkozunk a másik melleivel.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek az őszinte válaszokat! Teljes mértékben igazatok van !!! :):)
2013. okt. 22. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!