Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, ilyen hidegben harisnya?

Csajok, ilyen hidegben harisnya?

Figyelt kérdés
Csajok, ti szoktatok már harisnyát felvenni ebben a hidegben? Milyent szoktatok, nylon vagy sima és milyen színűt? Zoknival együtt hordjátok vagy nélküle? Barátnőmnek azt szeretnék venni születésnapjára mert ő szereti a harisnyákat és hamar elszakad neki.

2017. nov. 10. 20:07
 1/5 anonim válasza:
77%

Szia :)

Én simán hordok harisnyát, ilyen hidegben is. Én jobban szeretem a sötétebb színűeket (fekete, szürke, sötétbarna) és a nylont preferálom. Van egy kicsit vastagabb nylon is (bocsánat, nem tudom mi a neve), ami teljesen egyszínű és fekete, mikor felveszem, olyan mintha egy fekete cicanadrág lenne rajtam de a tapintása mégis nylon. (igen tudom, ezt rohadt jól leírtam) Szóval nekem az a kedvencem, és igen, én mindig zoknival szoktam őket felvenni. Remélem, ha nem is sokat, de legalább tudtam segíteni! :)

2017. nov. 10. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Hát nálunk ma minden 2. lány ilyen fekete miniben, meg fekete, mintás harisnyában volt melóban. 0 foknál gondolom majd bikiniben jönnek.
2017. nov. 10. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs hideg.

Én csak nylontharisnyát hordok, a többi anyagot nem szeretem. Akkor már nadrágot szoktam felvenni. Esetleg két harisnyát veszek fel egymásra, ha mondjuk valami olyan esemény van ahol kell, vagy ahol úgy érzem szükségét.

Ma is egyszerű, testszínű harisnya volt rajtam szoknyával és csizmával.

A vásárláshoz viszont nézz körül több webáruházban. Attól is függ persze, hogy mennyire minőségit akarsz venni neki, de szerintem a szülinapjára ajándékozd meg valami széppel. :)

2017. nov. 10. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Ma voltam étteremben és egyberuhat vettem fel 20 denes világos harisnyával.
2017. nov. 10. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Persze, vastag harisnya (pamut, nem a műszlas vackok), csizma és a kabátom picivel térd fölé ér, szóval lényegében csak térd alatt-felett takar csak a harisnya.

Egyébként én télen is simán húzok szoknyát, mert a lábam nem fázós, a sapka-sál létszükséglet, a gatya nem.

2017. nov. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!