Mennyire szólnátok bele egy 17 éves lány téli csizma
vásárlásába anyaként?
Figyelt kérdés
A lányom vett magának télre egy nagyon szép bőrcsizmát, csakhogy tükörsima talpa van (a lányom maga mondta, hogy nagyon csúszik...). Tettem egy megjegyzést, hogy talán választhatna egy biztonságosat, amíg vissza lehet még ezt vinni, de teljesen beleszeretett ebbe. Én sajnos elég aggódós vagyok, ráadásul emelkedőn lakunk, ami hóban-fagyban különösen veszélyes, rettegni fogok, hogy a nyakát töri. Közben meg hálás vagyok, hogy nem magassarkú, stb. csizmát vett, mint a kortársai... Még egy csizmára viszont nincs pénzünk... Mit tennétek, elengednétek télire ebben a csizmában?
2017. nov. 10. 09:20
1/7 anonim válasza:
Szia!
Rakassatok a cipésznél egy csúszásmentes talpat rá és megoldódott a problémád.
2017. nov. 10. 09:31
2/7 anonim válasza:
1000 Ft-ért raragaszt cipész egy reces talpat a csizmara és még van oldva.
Nagyon ritka az olyan divatcsizma ami nem sima talpú.
Amúgy nekem 10 éves a lányom és már ő választ csizmát magának ésszerű keretek közt.
2017. nov. 10. 09:38
3/7 anonim válasza:
Beleszolnek, mivel abban a korban van, hogy inkabb divatos legyen a cucc, mint praktikus, ami a divatvilagban sokszor nem fer ossze.
A cipesz lesz a jo megoldas. Folosleges visszavitetni, ha meglehet csinalni. A bena hotaposot ugyse hordana szivesen.
2017. nov. 10. 10:17
4/7 anonim válasza:
Hát olyan cipőt, ami jól néz ki, csinos és még a talpa is biztonságos ritkán lehet látni.... Max. cipésszel tudjátok megoldani. Egyébként beleszólni szerintem nem kell, engem 17 évesen már pont nem érdekelt, hogy anyukámnak tetszik-e vagy sem és mi róla a véleménye. Ő is látja, hogy sima a talpa, nem egy hótaposó... valószínűleg ezt ő is felmérte, tudja, ha majd kipróbálja, akkor meg is tapasztalja, ennyi. Nekem sem nagyon van hóban való közlekedésre alkalmas csizmám, mind magassarkú vagy az anyaga miatt átázik, de felénk nem is szokott nagy hó lenni, hogy abban kellene mászkálnom.
2017. nov. 10. 11:09
5/7 anonim válasza:
Vicc hogy ilyet ki mernek rakni az üzletekben.
2017. nov. 10. 18:36
6/7 anonim válasza:
Semennyire, az első seggreülésnél úgyis rájön magától :)
Ha neki tetszik meg szép és kényelmes, simán.
Én is beleszerettem egy csizmába, de nem volt a méretemben sajnos - majdnem elsírtam magam, hogy ott kellett hagynom :(
2017. nov. 10. 22:07
7/7 BulmaSwan válasza:
Én ezért veszek bakancsot téli cipőnek. Azok is elég divatosak, és a talpuk is rendes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!