Van más lány is, aki utál csizmát felvenni?
Nem kell ahhoz lanynak lenni!
Annyira nincs hideg hogy csizmat vegyunk, van ra mas megoldas is...
Én hordok csizmát. Van 3-4 fajta. Talp,sarok és bélés tekintetében mind különböző. Bundásabb,lapostalpú ha gyalog megyek valahova, a többi magasabb sarkúak, bélés tekintetében vékonyak, van amelyikben nincs is "szőrös bélés"...ezeket inkább akkor, ha kocsival megyek valahová.
Télen a tornacipő meg sportcipő látványa nem kelt pozitiv érzelmeket bennem. Régen azok jártak télen nyáron egyfajta cipőben akiknek a szülei nem tehették meg, hogy vegyenek mind a 4 gyerenek csizmát.
Mostanában meg "divat-nak" tűnik...igaz odavannak fagyva a tinik a buszmegállóba a derékig is aligérő télikabátkájukban, farmerben meg sportcipőben...kicsit sem stílusos, de ezek olyan dolgok,amik idővel érnek be, csak türelmesnek kell lenni.
Arról nem beszélve hogy egy farmernadrág is elegásabb viselet egy szép csizmával...és a szep alatt nem azt a pöffeteg, lúdtalpvadász szétcsámpázott félét értem, ami inkább egy otromba hosszúszárú mamuszra hasonlít. Azt aki kitalálta nem gondolt a lábal formájának megóvására...
Én nagyon szeretem. Ilyent vettem pár hete: [link]
És csinos is. :)
Nem utálom, de jobban szeretem a sportcipőt.
Sajnos ma már nem gyártanak olyan csizmát, ami nekem tetszene, ezért inkább bakancsot hordok, ha már hideg van.
Én szeretem a csizmákat, kényelmes és meleg, én fázós vagyok. A gumicsizma meg baromi praktikus amikor bokáig érő sár van.. (és nem, nem falun élek, sajnos itt tart a főváros 2016-ban)
Tudniillik ha ilyen sárban felveszem az elegáns bőr csizmámat akkor 2 év múlva dobhatom ki. A gumicsizma gyakorlatilag az idők végezetéig bírja
Egy dolog baj van velük h utána egész nap abban kell lenned.. ezt én is nagyon utálom. Akik szerencsések átválthatják vmi sima cipőre ha beltérben vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!