Nem lenne gáz ez a csizma télre utcára? 19/L
2016. nov. 3. 14:50
1/10 anonim válasza:
Nekem is van ilyen csizmám. Csak és kizárólag esős időbe hordom. Én nem venném fel téli "minden napos" csizmának, mert elég rosszul érezném magam. Ráadásul rohadtul nem bélelt és ketté fog fagyni benne a lábad
2/10 anonim válasza:
Nem gáz ez hanem inkább a divatirányzat egy félresikerült próbálkozása mert volt egy idő amikor nagyon menőnek próbálták beállítani a divatra hatni képes cégek de nem sikerült. Én nem javasolnám sem neked sem másnak!
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. :) Jól néz ki. 15/L
4/10 anonim válasza:
télre? hát növessz tollakat vagy bundát, mert ez tuti nem bélelt :S
5/10 anonim válasza:
de. ez nem téli csizma, szétfagyna benne a lábad, de ugyanakkor be is rohadna a szellőzésmentes műanyagba. vegyél inkább egy jó bőrcsizmát.
6/10 anonim válasza:
ez ganézó csizma, nem télre való
7/10 anonim válasza:
Ez sárban, istállóban, esős időben történő mászkálásra jó, télen megfagy benne a lábad. A formával nincs semmi gond, de egy vékony műanyagban télen egyszerre lesz izzadt és hideg a lábad.
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat!:)
2016. nov. 4. 10:25
9/10 anonim válasza:
Nem gáz, csak megfagysz benne. De ha az a célod, kkor jó. Amennyiben pedig nem, nem azért, mert gáz, vagy csúnya, hanem csak az egészséged érdekében, ne hordd.
10/10 anonim válasza:
Ősszel esős időben rengetegen hordják. Télen kopogósra fog fagyni benne a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!