Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy mellű lányok? Ti mindig...

Nagy mellű lányok? Ti mindig vesztek fel?

Figyelt kérdés
Nagymellű lányoktól, nőktől kérdezném, hogy ti mindig vesztek fel melltartót ha elmentek otthonról? Vagy van amikor szimplán nincs kedvetek, vagy olyan a ruha ami alá nem vesztek?

2017. nov. 2. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom nem sorstárs vagy, csak egy mellfétises perverz, különben nem kérdeznél ilyen hülyeséget.
2017. nov. 2. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Egy csaj tudná, hogy pláne nagy mellel melltartó nélkül lenni felejtős. Úgyhogy jó matyizást, perverz.
2017. nov. 2. 10:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a felesleges válaszokat, de egyikőtök se a kérdésre válaszolt. Nem sorstárs vagyok, nekem B kosaras mellem van. Én én szoktam melltartó nélkül lenni mert kényelmesebb.
2017. nov. 2. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Perszehogy, még otthon is, egyedül alváshoz nem. Másként leszakadna a hátam, mivel egyébként vékony vagyok.
2017. nov. 2. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Eszembe sem jutna melltartó nélkül kimenni az utcára.
2017. nov. 3. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
En szoktam mondjuk leszaladni boltba, de csak akkor, ha van rajtam egy pulover vagy valami, ami takar. Mondjuk nem tudom mi szamit most nagynak. Nekem D-s es szerencsere szep melleim vannak (most meg), nem lognak.
2017. nov. 7. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
32%
Ilyet is csak valami idióta pasas tud kérdezni, mint ahogy azt már előttem is írták páran. Persze, hogy veszek fel melltartót, sosem lehet tudni mikor kell valami miatt futni (buszmegállóba stb).
2017. dec. 1. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!