Lányok, ti hol vesztek női táskát magatoknak, és mennyiért?
Egyetértek, az idén én sem vettem semmit, pedig nagy táska mániás vagyok és a pénzt sem sajnálom rá (ésszerű határokon belül).
Szánalom a felhozatal :-(((
Én Zarában vettem egy ilyet:
én zara-ban szoktam általában, esetleg mangoban.
de utoljára pl bershka-ban vettem egy sima fekete műbőr szatyorszerűt.
én szeretem ha sima egyszerű a táskám, mert kabátom, pulóvereim stb van sokfajta, és legalább mindhez megy.
10000-ért szoktam venni, max 15000-ért. többet nekem nem nagyon ér egy táska.
Én elég ritkán vásárolok táskát magamnak, pedig szeretem a szép darabokat... csak épp:
- a legtöbb megfizethető boltban manapság ilyen pelenkaöltéssel varrt, gagyi szarok vannak, ahhoz képest mocsok drágán
- mindig ugyanazok a fazonok vannak, mert az épp divat, csak most éppen ami divat, az nekem nem praktikus (pl. nincs fent cipzárja, rövid a vállpántja a méretéhez képest)
- pluszban vagy ocsmány a díszítésük, vagy nagyon snassz
Én így elvétve mindig más boltban találok jó táskát. Utoljára a Reservedben vettem egy nagyobb fekete méretű táskát, ami végre megfelelt nekem. Előtte Mangóban vettem táskát, turkáltam, kínaiból is találtam olyat, ami tetszik. Én eddig max. 10e-t adtam ki egy táskáért kifizetni (ha vmibe nagyon beleszeretnék, és tűrhető lenne a minősége, picivel többet is, de olyannal még nem találkoztam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!