Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lényeg az hogy egy...

Miért lényeg az hogy egy tornacipő Converse legyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Személyszerint én nagyon szeretem a tornacipőket de pénzkidobásnak tartom a Convers tornacipőket 20-30 ezer ft-ért. Nekem még ráadásul nől is a lábam még... hol tudnék beszerezni olcsóbban egyedi t.cipőt? :D
2010. máj. 30. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Tornacipőt 3-4000ftért Deichmannban, olcsóbban kínaikban és tesco-ban is találsz.Egyedi lesz, márcsak azért is, mert nem Converse.Minden 5. csaj abban rohangál az utcán.
2010. máj. 30. 14:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Mert menő. olyan híres márka, mint pl. csokiban sem egy ismeretlen jut az ember eszébe, hanem rögtön pl a milka.

rengeteg helyen árulnak olcsóbban, (gondolom nem kínait akarsz) deichmann, lotto, stb...

2010. máj. 30. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

öcsi.. ez a divat tarthatod is.. vehetsz 13 000 ft is márt

de ha ez sok akkor turkálo :s

4/10 anonim ***** válasza:
Kinek lényeg ? Nekem aztán k....ra nem lényeg, olyan meg nem nagyon barátkozom akinek ez lényeg. Amúgy ilyen tornacipőjellegűekből igencsak mind drága, márkás, hacsak nem kínai. Esetleg nézd meg a Deichmannban.
 5/10 anonim ***** válasza:

a kínaiban konkrétan olyan cipők vannak mint a conversek, újabban legalábbis, 2300ft-ért.

vagy vegyél egy olcsó, de nem nagyon gyenge fehéret a deichmannban, és rajzolj rá textilfilccel..

vagy ha vicces akarsz lenni, írj rá vmi vicceset..

2010. máj. 30. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
én is kínaiban vettem, hol szarom le, hogy nem konverz.
2010. máj. 30. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Deichmann, kínai. de akkor már ne Converse hamisítványt, mert az égő. egyébként ha szétnézel a vaterán vagy a teszveszen, tudsz áron alul Converse-t venni. nekem vateráról van az egyik, eredeti, és 4500 Ft volt. annyiért kapsz a Deichmannban is.
2010. máj. 30. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Régebben én is converset akartam. De feltűnt, hogy már mindenkin az van, és rájöttem, hogy ez nem egyedi, hanem tömegcucc, és a kínaiba is tudok venni majdnem ugyanolyat 2 ezerért :D
2010. máj. 30. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem: Miért tömegcucc a Converse? Szerintem nagyon jó cipő, én imádom. Én örülök neki hogy MINDEN 5. EMBEREN converse van mert ÖRÖK DIVAT marad, nemtudom hány éve már:))))
2010. máj. 30. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ezt én sem értem. Ennyi erővel a farmer is tömegcucc, mert az meg minden 2. emberen van, és az sem ritka, ha az utcán látsz 2 embert ugyanolyan farmerben. Ez a Converse-szel is megesik. -.-'
2010. máj. 31. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!