Miért nem akarja kisfiam szandált hordani?
Figyelt kérdés
Napokban ruhaselejtezés volt és cipőszekrény is selejtezve lett. Kisfiam (5) éves kijelentette soha nem akar szandált felvenni. Nyáron eddig is alig akarja felvenni de akkor is csak zoknival illetve zárt szandit. nyitott szandi szóba se jöhet!!
Szerintetek valami Pszichés háttere volna hogy ennyire írtózik a szandáloktól?? valami rossz dolog érte ezzel kapcsolatban? ti hogy vagytok vele ti felveszitek nincs varija???
2017. okt. 22. 17:39
11/12 anonim válasza:
Mondtuk már: nem akar meleg és nőies lenni!!! Ne erőltesd rá szegényre, hagyjad!!!
12/12 anonim válasza:
Talán akkor szégyenlős lehet,de mind1,nem kell erőltetni, mert törést okozhat benne, hogyha olyan ruhákban hordatja őt az ember, amiket nem szeret. Bennem is okozott anno, hogy még meg is mondtam neki, hogy pl azt az adott nadrágot iskolában nem szeretném fölvenni, mert hülyén érzem magam benne, az a nadrág még itthonra esetleg jó, de az iskolában nem szeretnék olyan bohócosan kinézni, és akkor ő erre mondta nekem, hogy "hordjad, az egy nagyon jó nadrág" mert ő meg amúgy egyébként direkt iskolába járásra vette. Nem csúfoltak miatta, de egyszer a kis barátnőm, akivel mindig együtt voltunk , egyszer megjegyezte, hogy őt anyukája nem engedné el olyan nadrágban iskolába, és akkor én meg mondtam erre, hogy "Örülj neki, engem meg kényszerít, hogy ebben jöjjek." Mert akkorra már szóltam anyának, hogy azt iskolában semmiképpen nem szeretném hordani. A többieket meg irigyeltem, hogy nekik tök jó, hogy van farmergatyájuk, de én nem lettem megkérdezve,meg ebbe semmilyen szinten bevonva. Meg is lett az eredménye lelkileg. De mondjuk tudom, a szandál, hogyha nem néz ki hülyén, akkor az egy másik kategória, de ha nem akarja fölvenni akkor hagyjad, akkor vegyél neki valami más lábbelit, amit ő is szívesen vesz fel. Szerintem akár el is lehetne őt vinni vásárolni, és akkor rögtön meg is mondhatja, hogy "jónak tűnik ugyan a lábamra ez a cipő, de nekem nem tetszik a kinézete, nem szívesen venném föl." Ja és szerintem bátorítsad, ha elviszed, hogy nem lesz semmi baj, nyugodtan mondja meg, ha nem tetszik neki az a cipő, mert akkor vesztek másikat, akkor nem azt veszitek, hanem kerestek tovább. Hadd legyen boldog a viselt holmijaiban az a kiscsillag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!