Kisfiam a múlt héten elindult, milyen szandált/cipőt vegyek neki?
Ahány helyen nézem, annyi félét mondanak:
* harántemelős/supinált/ortopéd kiképzésű/talpbetétes/sima talpú?
* milyen márkájú?
Előre is köszönöm a tapasztalt anyukák válaszait. Szeretném a legjobbat a kisfiamnak, hogy helyes tartása és egészséges lába legyen felnőtt korára is.
Szia!
Nekem a sima talpút ajánlották és bevált. Mindenképpen olyan vegyél ami hátul megerősített, hogy tartsa a kicsi sarkát. Nekünk Siesta volt az első cipőnk.
csak akkor vegyél neki ha utcán is sétáltatni szeretnéd.
szobába inkább ne neki még az az egészséges ha meztelen talppal lépegethet.
én még beérném egy egyszerübb kocsicipővel és 19-es téli cipővel inditanék.
Deichmann ból a barenshue és bobbi shues- a szerintem legjobbak eddig a b. shuetól már 5-7000.- ért vehetsz őszre cipőt a bobby is hasonló áron van.
nem kell még speciális ilyen harántemelő olyan biz b@sz neki még egészséges talpa van
a cipő talpa bordázott legyen./jobban tapad-/
Nálunk ilyen volt az első cipő.Az Elefanten,Clarks,Zetpol,Supy,Marci cipők is nagyon jók.Én eddig csak a Scholl-ban csalódtam:(
Siesta szandi
A mi orvosunk azt mondta, h tartsa a bokáját és legyen benne harántemelő. Én bízom benne és olyat vettem, de erről tényleg megoszlanak a vélemények. Szerintem kérdezd meg Te is a gyerekorvosotokat.
Ő már sétál utcán is, meg mindenhol. Itthon csak zokniban van, bár azt mondják mezítláb/zokniban csak egyenetlen talajon egészséges járni.
Fura, hogy sokan a Siestát javasoljátok, mert állítólag annak merev a talpa. Lehet, hogy akkor mégis megkukkantok egyet.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Remélem lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!