Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek megéri vissza vinni?

Szerintetek megéri vissza vinni?

Figyelt kérdés

Vettem szombaton egy kabátot, ma kezdtem el horadni és észre vettem, hogy kisebb vésések vannak az egyik patent tetején.

Elsőnek azt gondoltam valami kosz lehet, de nem jott le.

Oké nem egy nagy szépséghiba, de azt gondolom nevetséges, hogy 20 000-ért nem lehet kabátot venni, anélkül hogy ne legyen sérült.

Mindig amikor észre veszek ilyen "apróságokat" eléggé bosszant, mert az ember ha megveszi és kiadja érte a pénzt, elvárja a jó minoséget.

2017. okt. 18. 19:22
 1/7 anonim válasza:
Meg éri vissza vinni, mert ki cserélik vagy a patenttal csinalnak valamit:)
2017. okt. 18. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha érdemi hiba akkor persze vidd vissza. Cserével nem jársz jól, azért mert glamour kuponnal vetted, most meg a teljes árat veszik a csere terméknek.

Ezt azért vedd figyelembe.

2017. okt. 19. 07:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem glamour kuponal vettem, mert erre a kabátra nem lehetett a kulont felhasználni.

Azt nem tudja valaki esetleg, hogy meddig lehet vissza vinni? Három napon vagy egy héten belül?

2017. okt. 19. 08:47
 4/7 A kérdező kommentje:
*kupont
2017. okt. 19. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik üzlet. Zara és tarsai 30 nap. Mango promod 14. H&M 30. De ha 1 héten belül viszed, mindenhol visszaveszik. Ha meg minőségi reklamáció az meg 6 hónap mindenhol
2017. okt. 19. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
általánosságban 14 napon belül veszik vissza, ha van készleten a cucc kicserélik, ha nincs akkor kötelesek a vételárat visszafizetni.
2017. okt. 19. 10:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor holnap reggel elintézem, remélem sikerrel járok.
2017. okt. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!