Milyen messze laktok a bölcsitől/ovitól? Megéri messzebbre vinni a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Mi Újbuda peremén lakunk és ahova menne a gyerek, az az ovi a kerület másik végében lenne, ezen gondolkodom, érdemes-e..köszi2016. márc. 8. 15:45
1/6 anonim válasza:
Akkor érdemes, ha ott a munkahelyed, vagy útba esik a munkahelyed felé. Mi kb 10 perc sétányira lakunk a bölcsődétől, az ovitól pedig 3 percnyire
2/6 anonim válasza:
Utálva leszek, de a bölcsi és az ovi (illetve a valószínűleg majdani iskola is) kb 150 méterre van tőlünk.
3/6 anonim válasza:
A bölcsi 20 perc séta tőlünk, nem bánnám, ha közelebb lenne, de végülis útbaesik. Szerintem praktikusabb, ha közel van. Neked kell mérlegelni, hogy ad-e annyival többet, mint amennyi idő és energiaráfordítás.
4/6 anonim válasza:
Nekünk a bölcsi kb. 2 km. Egyrészt közelebb nincs, másrészt utána utazunk Pestre dolgozni, a bölcsi pedig a busz mellett van.Ebből a szempontból pont jó.
Ovi az utcánk végében lesz.
5/6 anonim válasza:
Egyenlőre még csak a saját tapasztalaot van, de az én bölcsim/ovim a XII. Kerületben volt, mi pedig Csepelen laktunk. Anyukám élete legjobb döntése volt 😃 Imádtam ott lenni. És imádtam az utazást is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A kérdésem már nem aktuális.
2016. máj. 12. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!