Szülők, mennyire esne rosszul nektek ha ki akarnátok vinni a gyereketeket autóval a buszmegállóba, de ő nem akarná azt?
Mondjuk amikor a busz 1-2 km-ről távolabbról indul, úgy lenne megbeszélve ti viszitek ki hogy ne kelljen elsétálnia oda, de ő inkább sétálni akarna, minthogy kivigyétek autóval.
Ez mennyire esne rosszul, engednétek, hogy legyen amit akar?
Biztos megbeszélte valakivel, hogy együtt mennek.
Nem kell ennyire a nyakába lihegni, hagyj neki levegőt, különben totál életképtelen lesz.
1. Én ezen inkább csak mosolyognék, hogy na, ciki lettem a kölykömnek.
2. Apád is inkább örülne, hogy legalább sétálsz és nem cipelteted a segged (bocs).
Én azt nem szeretem, amikor a kérésem ellenére erőszakoskodnak velem. Ha nem-et mondok annak valószínű van oka, nem kell már kísérgetni, elég nagylány vagyok...
Ha egy szülő nem tudja ezt megérteni és mindenképp kísérgető mániája van, és a gyerek egyszer megmondja a véleményét, akkor hadd sértődjön meg.
Kivétel persze, ha veszélyes a környék, túl nagy a csomag stb.
nálam is óriási balhé szokott lenni, ha valahova nem tudnak elvinni.
pedig én már rég felnőtt vagyok, nem ott lakom, de ha bármi alkalom van, anyukám állandóan erőlteti ezt a kocsikázást.
ha azt mondom, hogy nem, akkor hisztéria lesz.
rettenet. én ilyet nem fogok a gyerekemmel.
Semennyire. Ha jól emlékszem, éppn mostanában megy valahol a mozikban egy doku-film, amelyik arról szól, hogy melyik kölyök hány km-t gyalogol a suliig - a Világ minden táján forgattak. Nem másfél km-ekről van szó, hanem sok-sok 10 km-ről.
Szerintem csak sétáljon, nem árt az neki. Legalább addig is mozog és a saját kortársaival találkozik. Nem kell anyukának ennyire rátekerednie a kölykére, amennyire ma Mo-n szokás. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!