Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mennyire esne rosszul...

Szülők, mennyire esne rosszul nektek ha ki akarnátok vinni a gyereketeket autóval a buszmegállóba, de ő nem akarná azt?

Figyelt kérdés

Mondjuk amikor a busz 1-2 km-ről távolabbról indul, úgy lenne megbeszélve ti viszitek ki hogy ne kelljen elsétálnia oda, de ő inkább sétálni akarna, minthogy kivigyétek autóval.

Ez mennyire esne rosszul, engednétek, hogy legyen amit akar?

2014. szept. 2. 18:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%

Engem sose akart apám sehova vinni autóval, még az is derogált neki,ha ki kellett jönni értem az állomásra, és ezt mindig fel is hánytorgatta.

Kérdező,addig örülj,amíg apád szívesen hord-visz kocsival!

2014. szept. 2. 20:28
 12/16 A kérdező kommentje:
De nem örülök neki, az anyám vihet de az apám ne
2014. szept. 2. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden alkalommal amikor visz mielőtt kiszállsz szép kedvesen kérd meg hogy ugyan adjon már egy pár ezrest erre-arra! Harmadik alkalom után már gyalogolni fogsz!:)
2014. szept. 2. 21:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled, kérdező. Én is szívesebben sétálok.

De azért az is érdekes felfogás, hogy valaki attól életrevaló, hogy gyalogol. Valahogy itt megbukott a logika.

2014. szept. 2. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én örültem volna, ha vittek volna, de nem vittek.

Neked meg nem a fuvarozással van gondod, hanem Apukáddal.

Azt kéne tisztáznod, hogy miért APuka miért nem, Anyuka miért igen.

2014. szept. 2. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Végul is csak az életedet koszonheted neki. Miért kellene még azt is elturnod, hogy fuvarozzon?
2014. szept. 3. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!