Ezt megéri polgári perre vinni?
Figyelt kérdés
Gardrobcserén vettem egy lánytól egy bikinit. Elutaltam neki a pénzt, de nem kaptam meg a bikinit. Állítása szerint ő is úgy rendelte valahonnan, a csomag fel lett adva. A pénzemet természetesen nem kaptam vissza. Milyen lehetőségeim vannak??2016. júl. 18. 19:03
1/3 anonim válasza:
te perverz, hasznalt bugyikat veszel es szaglaszol, megerdemelted hogy elveszett
2/3 anonim válasza:
Összeghatárt kell megnézni, ha pár ezer ft, akkor nem éri meg vele szórakozni.
Ellenben megfenyegetheted egy kicsit, vagy NAV ismeretlen feljelentő, pár hírdetése alapján. Gondolom üzletszerűen végzi.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, újonnan rendeli ő is:)
A másodiknak köszönöm a választ, nem sok pénzről van szó,de hát akkor sem szeretném ezt csak úgy ennyiben hagyni
2016. júl. 18. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!