Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hány napig szoktatok...

Ti hány napig szoktatok hordani egy farmert?

Figyelt kérdés
Én általában 2 napig,de szerintem ez mindenkinél más.

2017. okt. 16. 19:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
utolsó, az. mert ha nem koszos, elég átöbliteni.
2017. okt. 18. 06:31
 22/24 anonim ***** válasza:
egyébként a mi gépünkön ez a 30 fokos 20 perces egy program, és a gyártó szerint is pont ez volna a lényege, hogy az egyébként tiszta ruhákat átöblítse, felfrissítse.
2017. okt. 18. 06:35
 23/24 anonim ***** válasza:
42%

Tommy Hilfiger és a Levi's igazgatója is lenyilatkozta, hogy pár havonta mossák a farmert, vagy ritkábban. Én is hasonlóképp teszek. Persze nem hordom a hét minden napján ugyanazt a nadrágot.

Szerencsére már minden téren végeztek kutatásokat, szóval mielőtt lehordanátok hogy milyen mocskos vagyok:

„Az albertai egyetemen egy diákokból és professzorokból álló csoport 15 hónapon át tesztelt farmereket mosás nélkül, és kiderült, hogy nincs semmi egészségügyi rizikója, ha mosatlanul hordjuk a ruhadarabot."

Nagyon erős ez a 2 nap:D Mármint ítélkezés, de túlzásnak érzem.

2017. okt. 18. 14:40
 24/24 anonim ***** válasza:

*mármint nem ítélkezés.

Elírtam bocsi.

2017. okt. 18. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!