Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A melltartó ki fog nyúlni?

A melltartó ki fog nyúlni?

Figyelt kérdés
D helyett C/80 melltartot vettem, kicsit szorit meg neha picit kibuggyan a bimbom belole. Ki fog nyulni? Ha igen akkor mikor?
2017. okt. 16. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A kosár annyira nem szokott nyúlni, főleg ha szivacsos is. A pántja szokott inkább csak vagy ha pl 85ös kéne de 80ast vettél akkor idővel kényelmeyebb lenne, de C-s kosárból nem szokott D-s lenni. Én is vettem már kisebb kosarú melltartót, 1-2 hónapig próbálkoztam vele, de ugyanúgy szorított meg kibuggyant belőle a mellem (pedig olcsó kínaist szoktam venni, szóval ha nyúlna akkor ennyi ideig után jónak kellett volna lennie).

Ha tudod vidd vissza és cseréld ki nagyobbra, ha nem akkor meg inkább passzold le valakinek, mivel nem fog D-re nyúlni.

2017. okt. 16. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mellbimbód lóg ki belőle, az szerintem túl kicsi ahhoz, hogy annyit nyúljon, hogy jó legyen. Főleg a pánt fog, max körbe, de a kosár maga szerintem nem, és minden mososnál össze is fog menni megint.
2017. okt. 16. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem fog, ráadásul anyagától függően a mosástól kicsit összemehet...
2017. okt. 16. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!