Ilyen korban hordhatok melltartót? 13/L
13 éves vagyok, és az lenne a kérdésem hogy már hordjak melltartót? Ha igen milyet, úgyértem merevitőset, vagy push upposat?
Még arra lennék kiváncsi hogy ti hordtatok ilyen korban?
( mellmeretet ne kerdezzetek, mert nem ertek hozza, sorry)
Csatlakozom az 1#-es váladzolöhoz.
Toppokat hordtál? És van már akkora melled, amire lehet melltartót kapni? Én tavalyig toppokat hordtam mert már kellett, és hirtelen növésnek indult és nem A-s hanem B-s kosár kellet, szóval én nem azonnal kezdtem hordani, hanem amikor éreztem hogy mondjuk futásnál nagyon lobog. :D
Szerintem amúgy egy merevítő nélküli nagyon vékony szivacsossal kezdd, utána egy szivacsos, meg egy merevítős. Ami kényelmes, és jól érzed magad. A méret is fontos, anyud biztos tud benne segíteni!
13/L
Ez nem a koron múlik, ha melled van, hordhatsz melltartót :)
Én normálisat vennék, se szivacs, se merevítő, bár ez utóbbi kivehető. De ez ízlés dolga, biztos gyártják valakinek az ilyeneket, ha nem is értem a merevítés értelmét, engem csak zavar, ahogy a szivacs is.
Halvány fogalmam sincs, mit hordtam 13 évesen. Mivel nem értem későn s nem kicsi a mellem, gondolom, melltartót :)
Ha nem pici a melled, akkor futáshoz élből kell valami, mert nagyon rossz libegő mellel futni, nekem még lazább melltartóban is kissé fáj, jól tartó kell. Praktikus oka is van a melltartóhordásnak, ha kell, kell.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Eddig volt egy kis méretü merevitős melltartóm, az utóbbi időben azt hordtam, csak kényelmetlenül éreztem magam benne, hogy biztos gondolják hogy miért veszek melltartót.
Amúgy nekem kényelmes a merevitos, ezzel nincs gond.
Ezzel hogy irtatok, megyünk valamelyik nap vásárolni, és veszünk még melltartókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!