Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen korban hordhatok melltar...

Ilyen korban hordhatok melltartót? 13/L

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és az lenne a kérdésem hogy már hordjak melltartót? Ha igen milyet, úgyértem merevitőset, vagy push upposat?

Még arra lennék kiváncsi hogy ti hordtatok ilyen korban?

( mellmeretet ne kerdezzetek, mert nem ertek hozza, sorry)

2017. okt. 3. 21:14
 1/7 anonim válasza:
82%
Nyugodtan, ha jól esik, én hordtam már 12 évesen is. A merevítőset semmiképp nem ajánlom így kezdésképp, engem pl iszonyat irritált sokáig, de persze azt is meg lehet szokni. Na, visszatérve az előző gondolathoz, ha nincs akkora melled, amire kell melltartót venni, akkor ne vegyél, a) szarul fogod magadat érezni, kicsit mű-érzésed lehet benne, b) a környezetednek fura lesz, hogy egyik napról a másikra nagyot nőtt a cicid c) lehet hogy dobni fog a kinézeteden egy-két évet... de te döntöd el, neked mi a kényelmes, ha pedig hordasz, akkor H&Mes nagyon kényelmes, merevítő nélküli, vékony szivacsos melltartót hordtam egy ideig, asszem még mindig lehet kapni, de ha lehet ajánlani, akkor azzal kezdd, az iszonyú király :)
2017. okt. 3. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az 1#-es váladzolöhoz.

Toppokat hordtál? És van már akkora melled, amire lehet melltartót kapni? Én tavalyig toppokat hordtam mert már kellett, és hirtelen növésnek indult és nem A-s hanem B-s kosár kellet, szóval én nem azonnal kezdtem hordani, hanem amikor éreztem hogy mondjuk futásnál nagyon lobog. :D

Szerintem amúgy egy merevítő nélküli nagyon vékony szivacsossal kezdd, utána egy szivacsos, meg egy merevítős. Ami kényelmes, és jól érzed magad. A méret is fontos, anyud biztos tud benne segíteni!

13/L

2017. okt. 3. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hordhatsz nyugodtan, ha úgy érzed, hogy szükséges. A kor nem is igazán érdekes, ez nincs korhoz kötve. Mindenkinél azon múlik, hogy mikor kezd el nőni, és mekkora neki. ;)
2017. okt. 3. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez nem a koron múlik, ha melled van, hordhatsz melltartót :)

Én normálisat vennék, se szivacs, se merevítő, bár ez utóbbi kivehető. De ez ízlés dolga, biztos gyártják valakinek az ilyeneket, ha nem is értem a merevítés értelmét, engem csak zavar, ahogy a szivacs is.

Halvány fogalmam sincs, mit hordtam 13 évesen. Mivel nem értem későn s nem kicsi a mellem, gondolom, melltartót :)

Ha nem pici a melled, akkor futáshoz élből kell valami, mert nagyon rossz libegő mellel futni, nekem még lazább melltartóban is kissé fáj, jól tartó kell. Praktikus oka is van a melltartóhordásnak, ha kell, kell.

2017. okt. 3. 22:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Eddig volt egy kis méretü merevitős melltartóm, az utóbbi időben azt hordtam, csak kényelmetlenül éreztem magam benne, hogy biztos gondolják hogy miért veszek melltartót.

Amúgy nekem kényelmes a merevitos, ezzel nincs gond.

Ezzel hogy irtatok, megyünk valamelyik nap vásárolni, és veszünk még melltartókat.

2017. okt. 4. 06:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze,h hordhatsz. Én már 1-2 éve hordok és 75B-s mellem van. (ami nem túl nagy,de azért nem is pici)
2017. okt. 5. 18:08
 7/7 anonim válasza:
Hordhatsz! Én 13 évesen hordtam, de nekem akkor már nagy volt a mellem. Ez attól függ mekkora.
2021. jan. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!