Hordhatok mar melltartot? Meretek lent
Figyelt kérdés
Mell alatt:99cm
Mellen keresztul :75
Koszonom az ertelmes valaszokat:)
2015. szept. 12. 13:46
1/10 anonim válasza:
Nem vagyok otthon az ilyen méretezésekben, sose méregettem. Ha te úgy érzed, hogy szükséged van rá, mert már zavar, hogy "szabadon" van, akkor menj el egy üzletbe és próbálgass méreteket.
2/10 anonim válasza:
Itt valami elírás lesz, javítsd.
3/10 A kérdező kommentje:
#2 ezt hogy erted?
2015. szept. 12. 14:50
4/10 anonim válasza:
Hehe te kis urleny. Amugy ugy erti hogy mell alatt nem lehet nagyobb. Kol merted?
5/10 A kérdező kommentje:
Kozvetlenul a mellem alatti vonalban
2015. szept. 12. 15:03
6/10 anonim válasza:
Vagy fordítva írtad a kettőt. Nézz már rá...
7/10 anonim válasza:
Vagy forditva irtad a ket szamot, vagy rosszul merted..ennyi. Lehet h mikor a mell alattit merted, hatul a meroszalag lecsuszott a derekadig...
8/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy fordítva írta, akkor fölösleges lenne feltenni a kérdést... Talán 69/75 lehetett a mérés.
9/10 anonim válasza:
Ez KAMU ez a kérdés :D
Az előbb számítottam ki, 75G a mérete és ez már htalmas xDDD
KAMU :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!