Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordjak tucat ruhákat,...

Miért hordjak tucat ruhákat, ha hordhatok egyedibbeket?

Figyelt kérdés

Az egyetemen az összes csajnak ugyanaz a stílusa, farmer, sportcipő(télen ugg stílusú csizma), basic felsők, méregzöld dzseki, vagy bordó bőrutánzat.

Én jobban szeretem az elegánsabb stílust, térdig érő szoknyák, esetleg magassarkú bokacsizma, blézer, ing.

A többiektől heti rendszerességel kapom a támadást,hogy miért nem vásárolok ott,ahol ők, olcsó és sokat.

Azonkívül, hogy nem akarok mást nem tudok felhozni, mégis én vagyok lenézve, mert nem megyek alapdarabokért second hand üzletekbe, hanem megveszem őket újonnan.

2017. okt. 13. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Jajj a csajokon ne lepődjnmeg! Külön faj.

Egy hülye százat csinál alapon öltözködnek na meg nem elegánsan hanem a kényelmet előtérbe helyezve...

2017. okt. 14. 15:24
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Te legalább egy igényes nőies nő lehetsz és nem egy igénytelen túrkálós ,de azért játszák az eszüket mert egyetemen vannak!
2017. okt. 14. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:

"Jajj a csajokon ne lepődjnmeg! Külön faj.

Egy hülye százat csinál alapon öltözködnek na meg nem elegánsan hanem a kényelmet előtérbe helyezve..."

Ugyanez ugyanennyire igaz a férfiakra is, hajszálpontosan.

2017. okt. 14. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van,de én vagyok szinte az egyetlen aki megtöri ezt az egyenruha beütést!
2017. okt. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!