Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőként hordhatok férfi inget?

Nőként hordhatok férfi inget?

Figyelt kérdés
Már felpróbáltam a férjem fehér ingét fekete nadrággal, és betűrve a naciba is jól néz ki, meg úgy is, ha nincs betűrve, hanem egy fekete vékony övet teszek a derekamra. Nekem tetszik nagyon. De ha elmegyek benne valahova, nem fognak furcsán nézni rám?

2017. okt. 8. 12:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem furcsa, de a férjed beleegyezett, hogy lenyúld a szép fehér ingét?:D
2017. okt. 8. 12:43
 2/15 anonim válasza:
50%
Falnivaló
2017. okt. 8. 12:46
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
Miért ne hordhatnál.... más férfiként hord tangát, meg női ruhát.... az gázabb, mint Te férfi ingbe.
2017. okt. 8. 12:49
 4/15 A kérdező kommentje:

Hát, még nem tudja ezt a kósza ötletemet a férjem, de ha haza jön felveszem neki is, és megmutatom, milyen jól áll. Akkor hátha beleegyezik, hogy néha felvegyem.

Köszönöm a válaszokat.

2017. okt. 8. 12:53
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha annyira tetszik akkor miért nem veszel magadnak férfi inget? Nem muszáj a férjedét lenyulni..
2017. okt. 8. 13:06
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Kb. 15 éve stabilan divat a boyfriend-stílus, csak szólok. :D De a (férfi) kockás inget a 90-es évek óta hordják a lazább csajok.

Nem fog senki furcsán nézni rád, egyrészt mert jól néz ki, másrészt mert az se nagyon érdekelné az embereket, ha talpig férfinak öltözve indulnál el otthonról.

De ha tényleg annyira tetszik magadon az ing, akkor vegyél magadnak egyet, ne a férjedét tedd tönkre. Addig tűrögeted meg kötögeted meg gyűrögeted, hogy már nem lehet majd kivasalni. Meg amúgyis, ne hordjátok már felváltva ugyanazt az inget... az azért már gáz. :D

2017. okt. 8. 13:21
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem hordhatsz.

Tiltja az Intergalaktikus Ruházkodási Törvény 4002 §-ának B pontja. A Föld is ratifikálta ezt a törvényt, úgyhogy nemsoká kiszáll hozzád a Divatrendőrség Öltözködési Katasztrófákkal foglalkozó alosztályától 2 megbízottja (hozzám rendszeresen járnak, annyira borzalmas a ruhatáram) és első alkalommal írásos figyelmeztetést fogsz kapni. Nekem, mint rendszeres visszaesőnek saját cellám van gyűjtőfogházban, Galla Miklósé mellett. Ővele rendszeresen összefutunk ott. Legutóbb urban camouflage dzseki és kék csíkos nadrág miatt vittek be. De belátom, a rózsaszín műszőrme kucsma tényleg túlzás volt.

Én figyelmeztettelek!

2017. okt. 8. 13:22
 8/15 anonim ***** válasza:
41%

3-as!

Ezen nagyot kacagtam!

Egy férfin nem látszik a tanga a nadrág alatt és van férfi tanga tehát még csak női sem kell az gáz szerinted , de a kérdező akit mindenki lát férfi ingbe az ok??

Kissé vagy férfigyűlölő.

És igen ha egy nő hordhat férfi ruhát egy férfi meg nőit viselhet!

Én is a párom nadrágjait viselem meg a harisnyáit alatta télen.

2017. okt. 8. 18:17
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
De mikor egy férfi leggingst hord, akkor a torkának estek. Kettős mérce uralkodik keményen...
2017. okt. 8. 18:33
 10/15 anonim ***** válasza:
51%

Ez így igaz 9-es!

Ezt én is megfigyeltem, ha én kérdésként írtam volna ki hogy női nadrágot viselek télen harisnyával alatta akkor egyértelmű homár lennék, de mivel példálozás képpen írtam válaszúl a kérdezőnek így mindenki kussba van mert ha lemelegeznek akkor a kérdezőt is le kell!

Érdekes ez a pszichológia... :))

2017. okt. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!