Olyan férfi gumicsizmát keresek, amit utcán is hordhatok. Hol érdemes ilyesmit keresni? Online áruházak nem érdekelnek.
A google-ban természeten keresem már, de nm jártam sok sikerrel.
Tudom, hogy bármilyen csizmát felvehetek az utcán, mert szabad országban élünk, de nem szeretnék bárhol úgy kinézni, mintha most jöttem volna a tanyáról.
Nem téli hótaposót keresek, hanem gumicsizmát.
Főként a mostani esős időben lenne praktikus.
Online áruházak nem érdekelnek, sosem veszek lábbelit próbálás nélkül.
Közönséges gumicsizmát minden munkaruha vagy barkács boltban adnak.
A kérdés az, hogy létezik-e férfiaknak olyan, ami picit divatosabb, illetve kevésbbé látszik rajta, hogy az egy gumicsizma.
Figyelj! Vegyel noit nagyobb meretben, senki nem tudja megallapitani egyebkent roluk, hogy ferfi vagy noi, csak a meretezes!
Talan de az sem biztos...
a dechlatonban lehet venni 2 fajtát férfiben ami teljesen jól néz ki és ha rajta van a nadrág szára nem is lehet levágni,hogy gumicsizmát viselsz.
én évek óta hordom esőben.
az egyik fekete,szürke sportos talppal,a másik a lovaglócsizma.
a parasztosnak nagyon széles a szára és ők beletűrik a nadrágot.
Ugyan én neten rendeltem, de akkor nem helyet, hanem márkát ajánlok. A Hunter és az Aigle Parcours csizmák környékén nézz körbe. Nekem ez a kettő van. A Hunter fekete színű, az Aigle Parcours pedig sötétbarna. Mindkettő elegáns egy gumicsizmához képest, tehát nem az a tipikus vidéki parasztos gumicsizma, aminek annyira bő elálló szára van. Illetve ezeknek is valamennyire elálló, mert nem állítható szárúak /szerintem nem állíthatóban nem is nagyon van olyan, ami valamennyire ne állna el a lábtól.../, de egyértelműen nem annyira, mint "parasztosabb" változatoknál.
Bár az Aigle Parcours vadászcsizma is, de városban is hordható. A Hunter szintén.
Én amúgy netről rendeltem, amit eleinte én is neccesnek tartottam, de ha megnézed rendesen a mérettáblázatot, semmi gáz nem lehet. Ráadásul az Aigle-t és a Huntert is két külön helyről rendeltem... Sőt: az Aigle-t úgy, hogy arról az oldalról korábban rendeltem egy Evercreatues csizmát, ami szarrá repedt /pedig elég jó minőség ÁLLÍTÓLAG.../, reklamáltam, küldtem nekik képet a hibáról és az árát úgy térítették vissza, hogy az Aigle Parcours-ért annyival kevesebbet kellett fizetnem. Szóval még korrektek is voltak. :)
Egyedül az lehet húzós, hogy a Hunter alig 30 ezer, az Aigle 39 ezer /a másik csizma árának visszatérítésével viszont "csak" 22 ezer/ forint volt. Igaz, nem egyszerre vettem őket, a Huntert most ősszel, az Aigle-t 1 évvel korábban, 2013-ban. De tart is szépen mindkettő, nem jön szét, mint az Evercreatures. És minimum 1-2-3 évig ki is fognak szerintem. Így nézve ennyit kiadni nem gáz értük. Ráadásul úgy főleg nem, ha azt nézzük, hogy pl. St Hubert vagy a Le Chameau csizmák 70-80 ezertől kezdődnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!