Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőként hordhatok férfi inget?

Nőként hordhatok férfi inget?

Figyelt kérdés
Már felpróbáltam a férjem fehér ingét fekete nadrággal, és betűrve a naciba is jól néz ki, meg úgy is, ha nincs betűrve, hanem egy fekete vékony övet teszek a derekamra. Nekem tetszik nagyon. De ha elmegyek benne valahova, nem fognak furcsán nézni rám?

2017. okt. 8. 12:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%

egy nő férfiingben szexi, egy férfi női holmiban undi

ez már csak így lesz, amíg világ a világ

2017. okt. 8. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
9%

Csupán meglátás kérdése mert egy férfi ruhába olyan egy nő mintha szemeteszsákot húzott volna magára mindenhól lóg a ruha anyaga mert nem a női test anatómiájára szabták.

Az a férfi aki egy férfi ruhára izgúl mégha nőn is van az az igazi homár!

Nézzük a példákat!

Női tanga vagy férfi boxer esetleg fecske egy nőn

Női karcsúsított esetleg csipkével díszített ing vagy egyszerű óriás méretű férfi ing

Női szűk nadrágok egy nőn vagy férfi logós trottyos bőszárú nadrág ami minden domborúlatot takar.

Vagy nejlon harisnya csipkés melltartó esetleg átlátszó body vagy vastag bordás harisnya férfi atlétával.

Ha ezekután még mindég a férfi ruha szexi egy nőn akkor az illető tényleg homár!

Egy nőn nem férfi ruhát szeretnék látni hanem nőit ami nem véletlenül női együttesen szexi.

Elöttem ne flangáljon egy nő az Én alsónemümbe vagy ruháimba mert egyátalán nem vagyok kíváncsi semmi férfias dologra sem!

2017. okt. 9. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:

ne homározzál má' meg, ne izgasd fel magad- nem olyan súlyos ez a kérdés

[link]

2017. okt. 9. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Iszonyat!

Mint egy FKF zsák , mindent eltakar.

2017. okt. 10. 08:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Hordhatsz, de ha úgy áll rajtad, mint valam zsák, az hülyén néz ki.
2017. okt. 11. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!