Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól néz ki?...

Szerintetek jól néz ki? Utcára lehet hordani?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kb. olyan színű szoknyám van mint az első képen és a hossza is nagyjából ekkora. Nekem nagyon tetszik, de nem tudom, hogy csak buliba vagy valamilyen alkalomra illene felvennem, vagy pedig hétköznap is hordhatnám.

2017. okt. 11. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Furán néznék, ha egy ilyen tütüben valaki feltülekedne a hetes buszra. Jól néz ki, de inkább alkalmi viselet, hétköznapra nem praktikus szerintem.
2017. okt. 11. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy olyan szoknyám mint az 1. képen. Eddig egyszer volt rajtam, egy esküvőn. Hasonló kaliberű eseményekre tudnám elképzelni, hétköznapra túl sok.
2017. okt. 11. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát igaz a lányom meg kislány de neki van több ilyen szoknyája (csak nem ilyen hatalmas elallos) és suliba is hordja. Egy sötétkék ilyen szoknya volt rajta az esküvőmon.

De bármikor felveszi. Szerintem utcára is jó. Üde látvány 😊

2017. okt. 12. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!