Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát ajánlanátok...

Milyen ruhát ajánlanátok télire egy férfinak?

Figyelt kérdés

Általában ingeket vagy inges nyakú pólókat hordok hozzá farmer. De most a rossz időben nem tudok mit felvenni, neten sem találok semmi jó ötletet, ingben fázok hiába veszek alá bármit is, a pulcsit meg olyan gyerekesnek érzem. Ugye az öltöny az meg túl hivatalos, nincs semmi ötletem sajnos. És mindenképpen olyan kellene amiből kilátszik az ing, hogy elegáns a viselője.

25 F

2017. okt. 10. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gyerekes a pulcsi? Alap ruhadarab mindneki ruhatárában. 0-80 éves korig hordja mindenki. Nagyon jól kinéző, divatos darabok vannak a te korosztalyodnak is (vagy főleg)
2017. okt. 10. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
59%

Ez pl?

[link]

Vagy rövid szövetkabát?

2017. okt. 10. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha inget+farmert hordasz ahhoz remekül illik egy rövid szövetkabát, akár szürke, akár fekete színben. Benn vélhetőleg meleg van, ott elég az ing, de ha mégsem, akkor nézz szét pl. a ZARA-ban, ott mindig lehet találni elegánsabb, inghez illő vékonyabb anyagú kötött pulcsit. Vannak klassz, vékony anyagú pulcsik, amik jól mutatnak inghez is.
2017. okt. 10. 19:29
 4/9 anonim válasza:
47%

Reklámot hallottak.

De azért valahol zseniális mennyi kérdésbe és válaszba bele tudod csempészni ezt a céget.

2017. okt. 10. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Blézer/sportzakó farmerrel - ez egyáltalán nem hivatalos. Viszont öltönyzakót nem szabad farmerrel felvenni, erre figyelj.

[link]

Bőrdzseki.

Mellény.

Plusz a pulcsik közt is vannak elegánsabb darabok.

2017. okt. 10. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Legfőképpen meleg ruhákat. Nem birom a férfihisztit, mikor megfáznak és kb papot kell hívni hozzájuk.. :D
2017. okt. 10. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es, 3as vagyok..Nem értem a reagálásodat. Semmi kötődésem nincs a ZARA-hoz, nem vagyok sem reklámarc, se bolti eladó, egyszerűen tetszik a stílus.

Egy kérdésben, válaszban nem említettem meg ezt a céget, sőt, még csak nem is olvastam róla itt az oldalon sosem.

Mellébeszélsz, vagy épp" támadni van kedved és engem találsz be ;)

2017. okt. 10. 20:20
 8/9 anonim válasza:
72%

Pár napja volt egy kérdés ahol sikeresen kihozta a kérdező csaj, hogy ő azét nem "menő", mert nem hordhat ZARA termékeket. És ezt halál komolyan úgy beállítva mintha a ZARA lenne a menőség maga.

2017. okt. 10. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
1 db ZARA ruhám van,nem ęn voltam (3-as) aki síránkoztam.A stílus tetszik,ennyi.
2017. okt. 11. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!