Milyen ruhát ajánlanátok télire egy férfinak?
Általában ingeket vagy inges nyakú pólókat hordok hozzá farmer. De most a rossz időben nem tudok mit felvenni, neten sem találok semmi jó ötletet, ingben fázok hiába veszek alá bármit is, a pulcsit meg olyan gyerekesnek érzem. Ugye az öltöny az meg túl hivatalos, nincs semmi ötletem sajnos. És mindenképpen olyan kellene amiből kilátszik az ing, hogy elegáns a viselője.
25 F
Reklámot hallottak.
De azért valahol zseniális mennyi kérdésbe és válaszba bele tudod csempészni ezt a céget.
Blézer/sportzakó farmerrel - ez egyáltalán nem hivatalos. Viszont öltönyzakót nem szabad farmerrel felvenni, erre figyelj.
Bőrdzseki.
Mellény.
Plusz a pulcsik közt is vannak elegánsabb darabok.
4-es, 3as vagyok..Nem értem a reagálásodat. Semmi kötődésem nincs a ZARA-hoz, nem vagyok sem reklámarc, se bolti eladó, egyszerűen tetszik a stílus.
Egy kérdésben, válaszban nem említettem meg ezt a céget, sőt, még csak nem is olvastam róla itt az oldalon sosem.
Mellébeszélsz, vagy épp" támadni van kedved és engem találsz be ;)
Pár napja volt egy kérdés ahol sikeresen kihozta a kérdező csaj, hogy ő azét nem "menő", mert nem hordhat ZARA termékeket. És ezt halál komolyan úgy beállítva mintha a ZARA lenne a menőség maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!