Melyik konditermet ajánlanátok Veszprémben egy 50 év körüli férfinak?
Figyelt kérdés
És még az is érdekel hogy itthon is szerződést kel írni egy évre? Vagy havi bérlet van vagy napi jegy?2017. aug. 7. 12:41
1/5 anonim válasza:
Nem kell aláírni semmilyen szerződést, vehetsz éves bérletet, havi bérletet és napi jegyet is. Melyik országban kell szerződést aláírni?
2/5 A kérdező kommentje:
Németországban ahova most járok. 1 éves szerződés vagy 2 éves.40 vagy 30 euró/hónap ha mész ha nem.És mindegy hányszor mész és mikor.
2017. aug. 7. 13:14
3/5 anonim válasza:
Itt sehol nincs ilyen, abban a hónapban mehetsz amire megvetted a bérletet
4/5 anonim válasza:
Szerintem ott a kornyeken a legjobb terem a Top Gym, Veszpremben. Nem is draga, nagyon jol felszerelt es az atmoszfera is jo. Oda jartam egy ideig. :)
5/5 anonim válasza:
Top Gym-et ajánlom.. nem régóta kezdtem el járni ide de nagyon tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!