Milyen frizurát ajánlanátok hosszú hajból (férfinak)?
Figyelt kérdés
9 hónapja növesztettem a hajam, de megelégeltem, hogy én akármit teszek rá, fodrászhoz járok nekem sosem áll olyan szépen mint a Hollywood-i színészeknek, kimegyek dolgozni kicsit a kertbe össze-vissza áll az egész.
Na szóval nekiláttam levágni, de először csak oldalt vágtam le és hátul most így néz ki
csak nekem nincs összefogva, meg nem is akarom úgy, mert állítólag hajhulláshoz vezethet és azt sem akarom :D
itt egy másik kép, de itt a csávónak nagyobb oldalt, nekem oldalt hátul mint az első képen és tetején mint az alsón.
szóval még nem nyúltam hozzá a tetejéhez
2017. máj. 11. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!