Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfinak harisnya?

Férfinak harisnya?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok és tegnap próbáltam fel először nylon harisnyát. És azonnal felfigyeltem, hogy milyen jól tartja a meleget, nem fázott benne a lábam (zokni helyett) farmer alatt cipőben. Nem vagyok meleg, se csajnak nem fogok öltözni, csak télen nagy hidegben szeretném nadrág alá venni.

Gáz, ha egy srác használ nylon harisnyát? Nem viccből írtam ki, komolyan felpróbáltam.

2017. okt. 3. 22:15
1 2 3
 11/21 realos ***** válasza:
100%
20 vagy 50 denest, matt testszinűt az nem látszik
2017. okt. 4. 11:30
 12/21 realos ***** válasza:
100%
20 meg 50 denes matt testszinüt az nem látszik,és nagyon szupi komfortos igy viselni!
2017. okt. 4. 11:37
 13/21 anonim ***** válasza:
7-es! Csak első ránézésre! Gondolj bele a nők ezt hordják szoknyával, és nem fáznak! Vegyél egy olcsót, és teszteld le. Meglátod megéri!
2017. okt. 4. 14:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Kérdező! Van harisnya (combfix, vagy harisnyatartóval viselhető) és harisnyanadrág! Gondolom te az utóbbit próbáltad! (Én próbáltam a combfixet is, de fázott benne a combom teteje.Na meg lecsúszott, és a harisnyatartó pántja, csatja meg látszik.) De a harisnyanadrágot én is hordom.
2017. okt. 4. 14:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hordjad nyugodtan! A férjem már sok éve hordja! (Igaz, néha összeveszünk hogy az a harisnya kié, de más gond nincs.)
2017. okt. 4. 17:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is hordok harisnyanadrágot, igaz én csak pamutot mást nem tudnék elviselni.

De nekem is nagyon bejön a hidegben, régebben el nem tudtam volna képzelni hogy vegyek fel harisnyát.

De aztán rájöttem hogy ez nem így van, sok alá öltözőt kipróbáltam, de nekem a harisnyanadrág volt ami a legjobban bevált, magas a derék része így védi a vesémet, nem beszélve arról hogy nem kell gyűrögetni a zoknit sem mert alapból van lábfejes része, és arra még kényelmesen fel tudok venni egy vastag zoknit gond nélkül.

Szóval nyugodtan hordjál harisnyanadrágot, én mindenkinek ezt mondom.

2017. okt. 5. 04:16
 17/21 anonim válasza:
79%
Mindenki magának öltözik!
2017. okt. 6. 02:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is harisnyanadrágot hordok télen. Sokkal kényelmesebb, mint bármelyik jéger alsó. 100 den-es nylon öltöny alá és szűk szabású farmer vagy kord nadrág alá is jó. Szóval rohadtul nem gáz, elég sokan hordják.
2017. okt. 8. 21:47
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön ez:

[link]

ez: [link]

plusz ezek is, jóllehet ezek nem olcsóak (német gyártású luxus férfi-harisnyanadrágok), de egyet vettem és nem bántam meg:

[link]

2017. okt. 8. 22:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezek elég drágák. Nekem a párom veszi kínaiban pár száz forintért.
2017. okt. 9. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!