Hol tudok olcsón venni domina ruhákat (lakk, latex, bőr stb. ), kiegészítőket?
Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 15:06
11/16 anonim válasza:
jo, koszi az infot de ezt mire vagy kire irtad? Mert az lemradt...
12/16 anonim válasza:
Huuu.. elnézést, valóban. Erre gondoltam: [link]
Akkor amikor rendeltom toluk akkor a vamoláshoz kuldött papíron az eredeti származási hely az kína volt. Elég sokat rendeltem tőlük és a vámos még büntető vámot is kiszabott rá mert kínai.
Igy inkabb maradok a hazai forgalmazóknál.
13/16 anonim válasza:
Nemrég találtam ezt az oldalt. Vivianna Fetis Shop, van raktárkszletük is. [link]
14/16 anonim válasza:
Hát megnezetem a Viviannát. Engem nem igazán győzött meg. Az még hagyján, hogy nyíltan kínai. De a szemre sem tűnik valami biztatónak a minősége...
15/16 anonim válasza:
latex.hu itt vannak reális áron IS! ruhák, kiegészítők
16/16 anonim válasza:
én latex cicaruhát csináltattam a latexbizz oldalon 1 hét alatt megjött s nem gagyi szar hanem tökéletes anyagu ahogy kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!