Ha egy fiú rikító színű ruhát visel abban nincs semmi furcsa?
Figyelt kérdés
Egy rikító sárgászöld pólóban mondjuk aminek kb. olyan színe van mint egy láthatósági mellénynek2017. szept. 22. 21:16
1/3 anonim válasza:
Nem furcsa, csak jobban feltűnik, mint mondjuk egy fekete. Bár ezek a rikító, neon színek férfin és nőn egyaránt ízléstelenek szerintem.
2/3 anonim válasza:
Pont egy ilyet láttam valamelyik nap, megspékelve egy ugyanolyan színű sportcipővel és egy fekete cuppanós sportnadrággal. Hozzáteszem sörhasú volt az illetö, szóval vagy most kezdte az edzést és azért volt sportruhában, vagy menőzött a márkás ruháival...szerintem ízléstelen és röhejes
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!