Létezik ilyen (Instagram)?
Van ilyen ,hogy 7200 követőből is csak 70 lájkol.
Lehet hogy beképzelt hülye majom vagyok, de azért kíváncsi vagyok hogy hol van az a több ezer ember aki követ engem.
És mindig csak azt veszem észre hogy többen követnek de csak pár tíz ha lájkol. (ez amúgy elég durva és nem is értem) Remélem valaki megtudja magyarázni...
Mert ez fura .Már én érzem magam kellemetlenül.
Hát te beteg vagy hogy ilyenekkel foglalkozol.
Amúgy meg azért lehet mert a követőid háromnegyede valamilyen hülye oldalak vagy olyanok akik egy évben kétszer lépnek be az instájukba.
Attól mert valaki bekövet, nem fog lájkolni. Nézd meg, Facebookon vannak tízmilliós oldalak, aztán ott sem lájkolgatnak be minden posztot meg képet milliók.
Ráadásul ez könyörgöm csak egy ócska insta profil. Híres vagy? Van bármiféle tudásod vagy valami érdekes abban amiket képeket kiraksz? Jó testű lányból instán van több millió, miben lennél több te náluk, ami miatt annyira lájkolni kéne? Mert lőttél egy pucsítós képet?
En az egesz facebookot leszharom nemhogy ilyesmivel foglalkozzak!
Par eve mielott ez a zsido foltalalta volna ezt a szennyet is volt elet, Te epp akkor mivel foglaltad el magad?
Most is tedd azt! En is azt teszem mint regen.
Jó hülyeségeket írtok, a like-ok és követők alapján múlik a sztár klasszis élet! Az idióták persze ezt nem értik.
Minél nagyobb sztár vagy, annál nagyobb termék leszel a multik szemében, és egyéb fontos üzleti szempontból. Rengeteg olyan cég van, aki azért nem alkalmaz valakit, mert nem kedvelik vagy követik elegen. Az egész üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!