Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Furcsa hogy ilyen kedvező az ár?

Furcsa hogy ilyen kedvező az ár?

Figyelt kérdés

Sportfactory-ről és Deichmannból is vásároltam már. Egyikkel sem volt gondom. De miért ilyen nagy a két cipő között az árkülönbség?

[link]

14 ezer

[link]

20 ezer

Jó bele számoljuk az Sf-be a kiszállítási díjat. 15 ezer. Nyilván a dc ezt az áraiba bele rakja. Akkor is 5 ezer forint különbség ami pont jó mert 20 ezer szerintem sok érte de 15 ezert még meg adom érte. És miért néz ki a férfi és a női is ugyan úgy?

2017. márc. 5. 23:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Unisex :) nekem a deichmanos van és imádom nem hiszem h van különbség a 2 közt az ár meg cég függő ki mennyit akar rajta keresni
2017. márc. 6. 00:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Oda van ám írva, hogy AKCIÓS. Ott van áthúzva az eredeti ár, ami a Sport Factorynál is 19.990, és mellé van írva az akciós ára, ami a 13.990... szval eredetileg pontosan ugyanannyiért adták, mint a Deichmann, csak most éppen szerencséd van, és pont az a cipő akciós, ami neked tetszik. Ilyen szokott történni, minden üzletben ki lehet fogni ilyen kedvezményt. Nincs vele semmi hátsó szándékuk, csak néha megéri több cipőt olcsóbban eladni, mint kevesebbet drágán.

Azért néznek ki egyformán, mert ugyanaz a széria. Mivel sportcipő. Ilyenkor a női és férfi cipők között csak a méret meg a szín a különbség.

2017. márc. 6. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!