Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is így van vele?

Más is így van vele?

Figyelt kérdés

Mégpedig hogy utálja a harisnyát?

A párom rettentően gyűlöli, Én nem értettem miért és egyszer rámadott egyet...

Hát egyből megértettem mi a baja vele.

Piszok kényelmetlen az egész érzés benne lenni a talpam csúszkál a nejlon miatt, szóval egyből megértettem azokat az embereket akik utálják.

2017. szept. 15. 15:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Tehát akkor? Van olyan harisnya, ami tökéletes, kényelmes, nem csúszkál és nem műanyag! Csak te nem tudod vagy nem akarod megfizetni. Ennyi! Én ezeket hordom, nekem nem drága, nekem kényelmes, éppen ezért én nem utálom a harisnyát, és nagyon is szívesen viselem! Remélem akkor megkaptad a választ a feltett kérdésedre, és el is fogadod, hogy valakinek más a véleménye, mint neked! :)
2017. szept. 21. 20:13
 22/22 A kérdező kommentje:

Érdekes mennyit lihegsz ezen a témán!

Az általad kislányoknak nevezett lányok válaszoltak, te is olvastad, Én is válaszoltam a te kommentedre csak hát ezekszerint nem Én ahogy írtad hanem te szívtad fel a taknyodat és rugózól itt még mindég ezen a kérdésen.

A többiek már rég arréb tolták a biciklit...

Hogy bír elviselni a férjed? Én nem hogy el sem vettelek volna de már rég külön élnék tőled!

Vagy talán ő is ezt a stílust képviseli?

Van az a mondás hogy a bolondok felismerik egymást.

2017. szept. 22. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!