Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ráncosodik/törik az új cipőm...

Ráncosodik/törik az új cipőm orra? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Vettem egy Nike Air Force-ot 1-2 napot ha használtam, és elkezdett törni/ráncosodni az orra, picit a széle, tudom valamennyire természetes dolog, de mivel lehetne ezt csökkenteni? Olvastam hogy ha nem használjuk a cipőt, tömjük ki orrát ujságpapirral, egyéb ötletek? Nem tudok sűrűn drága cipőt venni, tavaszig jó lenne ha kibírná, és nem lenne csúnya nagyon.

2017. szept. 4. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Vigyázz is rá ! :)))

Jó ötlet, ha valami puha ruhadarabbal kitömöd, mikor épp nincs a lábadon :))) Vagy attól függ, hol vetted...és, hogy igazi-e, avagy sem...xD

2017. szept. 4. 20:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Természetesen eredeti darab, Bp shopról lett rendelve.
2017. szept. 4. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Reklamàlj ès cserèltesd ki!
2017. szept. 4. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor vidd vissza a BP Shopba :D Cseréltesd ki :D
2017. szept. 5. 22:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Ennyi miatt nem cserélik ki, ez természetes dolog, csak nem szeretném hogy nagyon törjön, csúnya legyen idő előtt. :)
2017. szept. 5. 22:34
 6/6 anonim válasza:

Menny el a Váci utcai Foot Lockerbe ha tudsz, ott vegyél ilyet [link]

Lényegébe ezzel együtt húzod fel a cipőt, és ez megvédi a ráncosodástól. Más gyűrődékeny cipőhöz is jó.

2017. nov. 1. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!