Ha a csajnak ráncosodik a nadrág a hátsóján, akkor nem tangát hord, ha pedig nem ráncosodik a nadrág, akkor tangát?
Figyelt kérdés
hogyisvanez?2010. márc. 22. 20:01
1/10 anonim válasza:
Nekem mikor lesznek ilyen problémáim?
3/10 anonim válasza:
ha ráncosodik, akkor öreg, és löttyedt. ha nem ráncosodik.... :D egyszerű. vagy szar a gatyájának az anyaga...
4/10 anonim válasza:
Ez nem igaz,ha nagy a feneke a csajnak ,akkor nem ráncosodik,ha kicsi a feneke,akkor ráncosodik.
5/10 anonim válasza:
Ez a nadrág méretén és anyagán múlik.
6/10 anonim válasza:
nem a nadrág ráncosodásától függ. ha valaki literest vagy franciát hord, akkor látszik a bugyivonal a fenekén. ha tangát akkor általában nem látszik, szinte olyan mintha a nadrág alatt nem lenne semmi.
7/10 anonim válasza:
Akkor gyűrődik, ha nem a méretét hordja.
Pl tinilányok nulla csípővel felnőtt női nadrágot hordanak, és rém hülyén áll rajtuk.
8/10 anonim válasza:
semmi köze hozzá... húzd le a gatyáját, megtudod
9/10 anonim válasza:
Én sosem hordok tangát, mert gyűlölöm és undorítónak találom.
Mégsem ráncosodik a seggemen a nadrág!
Ha valamelyik mégis akkor az rosszul van megvarrva, vagy rossz a méretezés stb.
Szóval a nadrágon múlik inkább, nem a bugyi típusán.
10/10 anonim válasza:
én azt hordok,de lazán hordom a nadrágot,így senki sem tudhatja. szóval a kérdésedre a válasz,hülyeséget kérdezel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!