Más is így van vele?
Mégpedig hogy utálja a harisnyát?
A párom rettentően gyűlöli, Én nem értettem miért és egyszer rámadott egyet...
Hát egyből megértettem mi a baja vele.
Piszok kényelmetlen az egész érzés benne lenni a talpam csúszkál a nejlon miatt, szóval egyből megértettem azokat az embereket akik utálják.
Bocsi, 30 évesen úgy gondolom öltözködés és stílus terén eléggé kifinomult vagyok, főleg, hogy a munkámhoz is szorosan kapcsolódik a divat! Mellesleg azt gondolom ez nem korfüggő.
Csak azt nem értem, hogy mi a fenének tetted fel a kérdést, ha meg vagy győződve az igazadról? Megerősítés kellett? A tizenéves iskolás lányoktól lehet azt kapsz, egy nőtől nem. Szerintem a feleséged képtelen normàlisan viselni a harisnyát. Az pedig, hogy te felvetted, nem bizonyít semmit, hiszen férfi vagy, akinek a ruhatárában nem alapdarab semmilyen harisnya, honnan is tudnád hogyan kell helyesen viselni!?
Már mindent értek, neked valami komoly problémád van! :D
Itt párod van, ott nőt keresel... hjajjjj... :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Előző, mert nem a 200 Ft-os harisnyát kell venni... A Wolford nem műanyag, igaz éppen ezért 20ezernél kezdődik. A legolcsóbb ami minőségi az a Calzedonia, ami 5-6000. Nem véletlenül írtam már ezeket.
Valami csoda folytán kényelmesek. Főleg a varrás nélküliek! ;)
Kedves 59%-os!
Van pár nő ismerősöm akiknek ugyanez a véleménye, de minden korosztályt meg kell hallgatni mert ha valaki fiatal az nem azt jelenti hogy buta is!
Azt meg had cáfoljam meg hogy a párom tud e egy ruhadarabot viselni vagy sem mert egy harisnyába nem hinném hogy nagy ördöngősség lenne.
Hogy én felvettem az igenis mérvadó mert ha akkora harisnyafan vagy akkor tudnod kéne hogy gyártanak régóta férfi nejlonharisnyát!
Íme:
Nem egy nagy ördöngősség viselni csak épp az érzés az ami borzasztó.
És mint látod más nő is van ezzel úgyan így tehát ne csak rajtam akadjál ki!
A linket én is lattam ha megnyugtat akkor vonjál párhúzamot köztem és a kérdés kiírója között.
Amúgy majd ha meszet reggelizünk akkor adnánk egy szhar harisnyáért 20 meg 6 ezret!
Te lehet valami miss manci vagy kitömve de én ha 6-ost nyernék se költenék ennyit egy vékony kis semmi ruhára.
Pár válaszoddal ezelőtt azt írtad, hogy a "párod" minden márkát kipróbált, mikor javasoltam a Wolfordot és a Calzedoniát! Ezek szerint mégsem! Azt sem tudtad miről írok, csak hajtottad az igazadat, pedig Google a barátod, utánanézhettél volna ennek a két márkának amit leírtam. De ebből is látszik, hogy a kérdést nem azért tetted fel, mert valódi véleményeket akartál. Ne csodálkozz, hogy a gagyi 200 forintos harisnyákkal csak a baj van! Az pont arra jó, hogy kidobd a kukába. Nekem nem kell 6-ost nyernem hozzá szerencsére, simán megveszem a minőségit, ez kereset és igény kérdése, felesleges is erről beszélni.
A férfi harisnya létezik, de mint te sem probáltad eddig, hidd el más se nagyon! Hiába linkelsz. (Bezzeg erre rá tudtál keresni...) Leírtad, hogy felvetted a "párodét", hogy megtudd milyen, ergo te sem hordtál eddig semmilyen harisnyát, mint a férfiak többsége sem. Így az érvelésed lényegét vesztette.
Az pedig egyértelmű, hogy a másik kérdést is te írtad ki. :) Vicces!
Na?! Látod hogy kikeltél magadból?
Ezért utálom a nőket úgy általában mert ha nem értesz velük egyet azonnal támadnak, egyből a másik arcukat mutatják!
Sajnálom a pasidat.
Az ilyen fajtáktól még rosszabbak a meleg csajok, ha nem értesz egyet velük agyonvernének ha tehetnék. Dehát istenem ők betegek...
Ja! És hogy az általad említett két márka miért is maradt ki?
Azt hiszem említettem! Az ára miatt.
Tehát ne gyere azzal hogy nem mindent próbált ki, ilyen ár mellett ez ki is fog maradni ezután is.
Amúgy 1000 és max 2000 forintosak voltak a próba alanyok.
Kikeltem magamból? Jajj... Ez csak egy egyszerű érvelés. Te vagy kikészülve, mert nem csak megerősítést kaptál, össze-vissza írogatsz mindent...
Én tanácsot adtam a két márkával, hogy próbáljátok ki, majd azt mondtad, hogy mindent próbáltatok. Aztán csak kiderült, hogy nem... :) Nyitott sem voltál a tanácsokra, csak a te igazadat hajtottad végig. Ergo ebből kiderül, és megkapod a választ, hogy nem minden harisnya kényelmetlen, nem minden harisnya csúszkál, és nem mindenki utálja a harisnyát!
Nem értem még most sem, hogy miért írtál ki ilyen kérdést, de tippem van! :)
Tanulj meg szöveget értelmezni, bár ha 40 éves korodig nem jött össze, már valószínűleg nem is fog.
A FÉRJEM pedig nagyon nem szorul sajnálatra, neki van egy igazi párja, nem kell kitalálnia meséket! :)
Szép napot Neked!
Értem a szöveget ne aggódj! Inkább te nem érted hogy írtam drága dolgokat nem próbált és nem is fog!
Amikközül meg próbált egy sem volt jó!
Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!