Jordanesek mi a véleményetek erről a cipőröl?
Jordan-ből csak a számozott retro! A többi anyaghasználatban és minőségben ugyanolyan, mint a többi... Számomra nem Jordan egyik sem a tömeg termékek közül, csak azért, mert van rajta egy jumpman... Ezektől az Eclipsektől, Academyktől és társaitól kivagyok.
A számozottak számítanak a prémium kategóriának, de azok között is már csak az og és a limitált színállások azok... Én gyűjtöm őket, de én nem divatból. 36 éves vagyok, és Jordanen, Bulls meccseken/korszakon nőttem fel, és csak azokat gyűjtöm, amikben játszott, plusz néhány limitált vagy különleges kiadást.
Ezek Jordanek!
Ha rám hallgatsz, gyűjtesz november-decemberig, akkor jelenik meg a 11 navy blue, decemberben a 12 Taxi, meg a 12 Cherry. 60 ezer, de egy 12-est elhordasz 6-8 évig és egyszer felveszed, kimész benne utcára, az életben többet nem akarsz majd másik cipőt... De ha most akarsz venni, a nike.com-on a 13 Bred, elérhető minden méretben.
Itt követheted a következő megjelenéseket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!