Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » CCC-ben mennyire korrektek ha...

CCC-ben mennyire korrektek ha hibás cipőről van szó?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mennyire hajlandóak cserélni,pénztvisszaadni,vagy levásárlási lehetőséget adni?

Egy papucsot vettem még augusztus elején, ha jól tudom, 6 hónap garancia van rá. Elengedte a ragasztás oldalt és alig használtam. Érdemes visszavinni hátha cserélik, vagy csak megragasztják valamivel és szélnek eresztenek?

2017. szept. 3. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:

elküldik bevizsgálásra, aztán ha nem tudják javítani, akkor levásárolhatod, de ha nem akarod, visszaadják a pénzt.

CCC-ben soha ne vegyél cipőt. tróger minőség.

én is megszívtam velük. de visszaadták a pénzt legalább.

2017. szept. 3. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát én például furcsálltam, hogy 2 év garanciát adtak egy szandálra múltkor. Most hogy addig kéne-e bírnia, vagy csak úgy is tudják, hogy nem adják vissza a pénzt, azt nem tudom. Visszavinni mindenképp érdemes, hátha.
2017. szept. 3. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan szandálom, ami egyszer volt rajtam és levált a talpa. Az az egy használat is az volt, hogy 250 km-t ültem benne az autóban Pestig, szóval nem hegyet másztam, sőt nem is én vezettem. Visszavittem, megragasztották, azóta jó. Viszont a fiamnak kellett egy alkalmi cipő, vettünk is, aztán otthon vettem észre, hogy nem egyforma a kettő, mert a fűzőnél lévő díszítés hibás. Visszavittem - mondjuk három napon belül - visszaadták a pénzt. Kb. két hét múlva betévedtünk megint abba az üzletbe, gyerek megörült, hogy van ugyanolyan cipő megint az ő méretében. Megnéztük, hát pontosan ugyanolyan hibás volt, mint amit mi vettünk. Megkockáztatom, hogy ugyanúgy visszatették a polcra, mivel amikor vettük, akkor is csak ez az egy pár volt. Egy próbát megér, ha visszaviszed.
2017. szept. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!