Visszakaphatom 1 héttel a vásárlás után a vételárat, ha a még cimkés ruháról észreveszem, hogy szakadt?
Figyelt kérdés
1 hete vásároltam egy 40ezres alkalmi ruhát amit ma próbáltam volna fel itthon, de mielőtt felvettem észrevettem, hogy a csipke szakadt. megvan a blokk nem viselt semmi baja. Visszakaphatom a pénzt vagy próbáljam meg elsunnyogva becserélni?2017. jún. 7. 20:28
1/4 anonim válasza:
Ha a bolt vagy a gyártó vállalt garanciát, vagy interneten rendelted. Egyébként nem.
2/4 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudom meg, hogy a bolt vagy gyártó válla-e garanciát?
2017. jún. 7. 20:34
4/4 anonim válasza:
háááát, nem tudom.
mert elvileg elszakíthattad címkésen is simán, aztán azt gondolhatják, hogy csak becseréled, ha már véletlenül elszakítottad. úgyhogy lehet nem fogják visszaadni.
cserénél is azt hiszem meg szokták nézni nagyjából, hogy nincs-e baja.
nem tudom hol vetted. esetleg megpróbálhatod először visszakérni a pénzed az egyik üzletükben, ha nem sikerül, akkor meg egy másik üzletükben megpróbálod becserélni. jobbat nem tudok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!