Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 14-16 éves lányok-fiúk!...

14-16 éves lányok-fiúk! Szoktatok járni turkálóba? Ha igen, és megkérdezik pl. a felsődre hogy honnan van, mit mondtok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
hát én megmondom hogy turi. manapság már nem gáz hiszen több turi van mint kínai....
2010. máj. 26. 22:19
 12/19 anonim ***** válasza:
és ha több turi van,mint kínai,az gáz?Persze,hogy több van,hiszen igény van rá!!!nagyon nem ciki!
2010. máj. 27. 09:04
 13/19 A kérdező kommentje:

Igen,én is azt mondom,szerintem sem gáz,csak azért megkérdeztem tőletek hogy ti elszoktátok-e mondani.

16 éves vagyok,és nagyon sok lány a turiban veszi a ruháját!:)

Őszintén,szerintem a turi jobb mint a kínai.

A kínai gagyi(persze van kivétel,van egy-egy jó darab)míg ahogy mondtátok a turiban egyedi darabokat foghatsz ki,arról nem beszélve hogy olcsó!:)

Várom a többiek válaszát!

2010. máj. 27. 13:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy ötcsillagos hotelben se fognak alád új ágyneműt rakni.. akkor meg miért baj ha egy teljesen jó állapotú póló már volt párszor valakin, és azt te megkapod párszáz forintért? A hülyének is megéri.. És én örülök hogy sok sznob van, több márkás cucc marad ott nekünk :) Ennyi.
2010. máj. 27. 15:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Jaja...:D
2010. máj. 27. 16:09
 16/19 anonim ***** válasza:
szívesen vennék turiban, mert kevés pénzünk van és összesen 3-4 pólóm van. de sajna nálunk nincs turi :S a legközelebbi nagyvárosban pedig nem tudom hol van.
2010. máj. 27. 16:14
 17/19 anonim ***** válasza:
én nemszoktam járni de ált. azt mondom "már nemtom" hogy ne vegyen ugyanolyat XD
2010. máj. 28. 22:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem szoktam járni,de azt mondom hogy "bótbol" azt cső. :)
2010. máj. 29. 20:57
 19/19 anonim ***** válasza:

aaaahh én imádom (L)

havan lehetőségem ott veszek mert olcsó,és

kincseket rejt.egyedi ruhákat lehet venni és az akárki izlésének megfelel.nálunk óváron külön van cipős turi meg ruhás.és ah love(L)

2010. máj. 31. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!